Carnagiu pe şosea, accident horror vineri seară. Microbuz spulberat de TIR, două persoane au murit pe loc

Intervenție în cazul unui accident rutier produs între un autotren si un microbuz in comuna Tărtășești, sat Bâldana.

07 oct. 2022, 18:40

Accident grav în Dâmboviţa. Acționează echipaje de pompieri cu trei autospeciale, dintre care două de descarcerare, și trei ambulante SMURD. De asemenea, la locul accidentului acționează și 3 echipaje medicale de la SAJ Dâmbovița.

La locul evenimentului au fost identificate 8 victime (cu vârste cuprinse între 35 si 50 de ani), fiind asistate medical de către echipajele de prim ajutor. Pentru optimizarea misiunilor de ajutor medical, la locul accidentului acționează și elicopterul SMURD.

Tragedie în Argeș! O tânără de 19 ani, soțul ei și cei doi copii au murit arși de vii într-un incendiu. E luată în considerare și ipoteza unei crime. Martori: Se certau foarte des
Accident rutier, în această seară, în Slobozia Moară. Potrivit IPJ Dâmbovița, două persoane și-ar fi pierdut viața ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme.

„La fața locului sunt desfășurate activități pentru acordarea primului ajutor. De asemena, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier”, ne mai informează IPJ Dâmbovița.

VIDEO spectaculos: Cât de sigur este un Logan în cazul unui accident frontal la 155 de km/h

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române pe DN 7 București-Pitești, la ieșire din localitatea Slobozia Moară, județul Dâmbovița, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.