Trucaj sau realitate? Un elefant înghite un telefon şi îl înapoiază în stare de funcţionare VIDEO

O întâmplare cum numai pe internet se poate vedea a avut loc la o grădină zoologică: Un elefant a mâncat un telefon şi l-a eliminat în stare de funcţionare. Cel puţin asta se vede într-un film care a stârnit dezbateri aprinse în privinţa veridicităţii întâmplării.

RomaniaTV.net
27 dec. 2012, 21:08
Trucaj sau realitate? Un elefant înghite un telefon şi îl înapoiază în stare de funcţionare VIDEO

Scenele s-au petrecut într-un parc zoologic din Thailanda. Protagonişti au fost două chinezoaice gălăgioase, un elefant flămând şi un îngrijitor experimentat. Totul a început când fetele au vrut să hrănească elefantul. La un moment dat, una dintre turiste s-a apropiat mai mult decât trebuie de pachiderm, iar acesta i-a smuls uneia telefonul, cu trompa, după care l-a înghiţit.

Natura şi-a urmat cursul, iar telefonul a putut fi recuperat, într-un târziu. Filmul a fost primit cu neîncredere pe internet, mai ales că vine la scurt timp după o farsă de proporţii, în care un copil era luat pe sus dintr-un parc, de un vultur. Deşi prezentat iniţial ca un fapt real, filmul respectiv s-a dovedit a fi un proiect de animaţie 3D realizat de câţiva studenţi.