Trucul a eşuat. Un faimos cascador, artist al evadărilor, a fost zdrobit între două maşini, la 20 metri deasupra solului VIDEO

Jonathan Goodwin, un cascador specialist în evadări, în vârstă de 41 de ani, a fost zdrobit de două mașini care au fost suspendate în aer, în cadrul unui show eșuat, pentru un program de televiziune.

19 oct. 2021, 09:37
Trucul a eşuat. Un faimos cascador, artist al evadărilor, a fost zdrobit între două maşini, la 20 metri deasupra solului VIDEO

Incidentul a avut loc în timpul înregistrărilor pentru show-ul de televiziune America’s Got Talent: Extrem. În cadrul cascadoriei, Jonathan Goodwin trebuia să scape dintr-o cămașă de forță, în timp ce atârna la peste 20 de metri înălțime, înainte ca mașinile situate la capetele sălii să se ciocnească și să provoace o explozie, scrie TMZ.

Cu toate acestea, ceva nu a mers bine, iar cascadorul nu a putut ieși la timp din cămașă de forță În timp ce încă se lupta să scape, cele două mașini s-au ciocnit chiar acolo unde era Jonathan.

Citeşte şi A murit Vasile Popa, zis „Ţeavă”, cascadorul preferat al lui Sergiu Nicolaescu

Imediat după accident, faimosul cascador a fost dus de urgenţă cu un elicopter la spital, unde medicii au transmis că se află într-o stare critică de sănătate. Această veste i-a surprins pe martorii incidentului, care au crezut că bărbatul va muri din cauza rănilor sale. De altfel, la scurt timp, purtătorul de cuvânt al show-ului a spus că Johnatan Goodwin – cascador în cadrul emisiunii – a supraviețuit accidentului și se află sub supraveghere medicală după operație.

Citeşte şi A murit acrobatul Alex Erlich. Avea 26 de ani, iar în februarie căzuse în gol de la 9 metri

Acest accident a avut loc la Atlanta Motor Speedway în timpul repetițiilor pentru America’s Got Talent: Extreme.


loading...
Partenerii noștri