Trucul Corinei Caragea ca să nu se îngraşe de Paşte. Vedeta îl respectă cu sfinţenie

Trucul Corinei Caragea ca să nu se îngraşe de Paşte. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de ştiri sportive din România, atât pentru calităţile profesionale, cât şi pentru fizicul său, de care are mare grijă.

22 apr. 2022, 18:59
Trucul Corinei Caragea ca să nu se îngraşe de Paşte. Vedeta îl respectă cu sfinţenie
Trucul Corinei Caragea ca să nu se îngraşe de Paşte

Trucul Corinei Caragea ca să nu se îngraşe de Paşte. Pentru că sărbătorile ne bat la uşă, vedeta de la ProTV a recunoscut că are pofte în ceea ce priveşte preparatele tradiţionale, însă în acelaşi timp a explicat faptul că ţine cont de două reguli pentru a-şi menţine silueta.

Trucul Corinei Caragea ca să nu se îngraşe de Paşte

Prezentatoarea are o slăbiciune pentru cozonac și drob. Deşi adoră bucatele românești, încearcă să fie atentă și să nu exagereze. Corina Caragea are două reguli de aur de care ţine cont ca să-și mențină silueta.

Citeşte şi: Corina Caragea, momente de panică în vacanţă: „Eram în duș, stăteam la etajul 66”

Abia aștept să mănânc cozonac și drob, să ciocnesc ouă cu prietenii și ăsta să fie un nou pretext ca să ne adunăm, să mergem înainte la Slujba de Înviere și să râdem unii de alții când vine vorba despre talentele în bucătărie.

Oricum, sunt fan mâncare românească și de sărbători gust cu poftă din toate – piftie, șorici, drob, sarmale, gogoși, cozonaci, tot ce gătesc alții, că eu nu mă pricep.

Am grijă ca la masa de Paște să nu exagerez. Iau câte puțin din toate, îmi pun două sarmale în farfurie, nu 5, iau o felie de cozonac, nu tot, știu când să mă opresc. Și un truc este să mă satur repede dacă încep cu ciorba sau cu supa. Alcool nu beau niciodată”, a declarat Corina Caragea.