TRUCUL de pe smartphone care îţi protejează DATELE PERSONALE. E foarte simplu!

Toţi cei care deţin un smartphone apelează la aplicaţiile disponibile pentru a avea acces la cât mai multe informaţii. Unele aprlicaţii cer însă datele personale, care pot ajune, în anumite situaţii, la cine nu trebuie.

10 apr. 2018, 09:09
TRUCUL de pe smartphone care îţi protejează DATELE PERSONALE. E foarte simplu!

Dacă ai informații personale în aplicațiile de pe mobil şi nu vrei ca altcineva să aibă acces la ele, ar fi bine să înveți cum pui parolă la aplicații pe Android.

DE CE nu ar trebui să foloseşti telefonul mobil în timp ce se află la ÎNCĂRCAT. Habar nu aveai că se întâmplă ASTA!

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți instalezi Norton App Lock, care este cel mai simplu de folosit și vine la pachet cu o serie de review-uri pozitive. În plus, aplicaţia este gratuită și poate fi descărcată din Google Play fără nici un fel de probleme.

Imediat după instalare, când vei rula prima oară aplicația Norton Folder Lock, vei fi invitat să-ți definești un cod din puncte. Acela îl vei folosi pentru a-ți debloca aplicațiile securizate pe viitor. Cu același cod, vei putea intra în programul celor de la NortonMobile.

10 locuri în care să NU pui telefonul mobil. ATENŢIE, îl poţi distruge sau te poţi îmbolnăvi!

Din momentul în care te-ai aflat în aplicație, poți bloca orice aplicație de pe mobil prin intermediul lăcățelului din dreapta numelui. Modificările se aplică în timp real.