DE CE nu ar trebui să foloseşti telefonul mobil în timp ce se află la ÎNCĂRCAT. Habar nu aveai că se întâmplă ASTA!

Mulți dintre noi nu își pot imagina viața fără smartphone-uri, iar adevărul nefericit este că și copiii au devenit dependenți de telefoanele mobile.

04 apr. 2018, 15:23
DE CE nu ar trebui să foloseşti telefonul mobil în timp ce se află la ÎNCĂRCAT. Habar nu aveai că se întâmplă ASTA!

Mulți părinți le cumpără telefoane copiilor doar pentru a le menține distrați, totuși această fată a învățat o lecție extrem de importantă pe propria piele și într-un mod foarte greu. Pentru Gabbie Fedro de 13 ani, experiența cu telefonul mobil a fost una extrem de grea și șocantă. Ce s-a întâmplat de fapt?

La o săptămână după ce a început să folosească telefonul mobil, Fedro a alergat până la părinți, plângând și țipând, în timp ce se ținea cu mâinile de gât. Când și-a luat mâinile, părinții au fost în șoc pentru că pe gâtul ei erau arsuri de gradul al doilea. Fedro a informat-o pe mama sa că asta i s-a întâmplat după ce și-a folosit telefonul mobil în timp ce se afla la încărcat.

Cum să-ţi încarci telefonul în 5 MINUTE. Abia acum s-a aflat TRUCUL

Există oameni care neagă IMPACTUL NEGATIV pe care îl au telefoanele mobile asupra noastră. Acest articol are menirea de a informa oamenii despre emanațiile pe care le transmit aceste dispozitive.

Un medic celebru, Dr. Devra Davis, dezvăluie mai multe consecințe pe care le are utilizarea acestor gadget-uri. A studiat această problemă pentru o perioadă lungă  și acum încearcă să informeze publicul în legătură cu impactul epidemiologic și toxicologic pe care îl pot cauza telefoanele mobile.

Pe măsură ce explică despre impactul biologic al telefoanelor, subliniază faptul că semnalul telefoanelor poate afecta ADN-ul nostru. Recent, a fost adus în atenție cazul unei femei care a dezvoltat cancer la sân care s-a răspândit, fără măcar să aibă o predispoziție la acest factor de risc. Cauza acestei probleme era că obișnuia să-și țină telefonul în sutien.

10 locuri în care să NU pui telefonul mobil. ATENŢIE, îl poţi distruge sau te poţi îmbolnăvi!

Într-un studiu din 2009, cercetătorii au afirmat că ținerea telefonului mobil în zona șoldurilor ar putea cauza o sensibilitate exagerată a oaselor din zona pelviană. Oamenii de știință au folosit tehnici cu raze X pe pacienții cu osteoporoză. Acești oameni își ținuseră telefoanele la curea timp de 5-6 ore zilnic pentru 5-6 ani. Au descoperit că densitatea minerală a oaselor era mai redusă în mod semnificativ pe partea unde era ținut telefonul. Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că telefoanele emit radiații chiar și atunci când sunt folosite, nu doar atunci când vorbești la telefon.