Trucul ieftin folosit de Octavia Geamănu pentru o piele perfectă: „Cu 10-15 lei obții un ten senzațional”

Trucul ieftin folosit de Octavia Geamănu pentru o piele perfectă. Chiar dacă este o prezenţă extrem de discretă, fosta prezentatoare a ştirilor Observator se bucură de o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare.

06 oct. 2022, 18:03

Trucul ieftin folosit de Octavia Geamănu pentru o piele perfectă. Jurnalista spune că nu este adepta vizitelor la salonul de înfrumusețare și că reușește să își păstreze tenul sănătos cu ajutorul unor măști accesibile la preț, pe care le foloseşte la câteva zile.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, la un pas de tragedie. Ce a păţit vedeta de la Antena 1: „A explodat în mii de bucăţele”

Trucul ieftin folosit de Octavia Geamănu pentru o piele perfectă

Sunt fără tratamente corporale, că nu am ce să mai modelez. În schimb, pentru ten și pentru păr, aici cred că ne-ar trebui mult timp să povestesc ce fac.  Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuronic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute. O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare!

O să vadă diferența. Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment”,  a dezvăluit Octavia Geamănu pentru Click.ro.

Vedeta trăgea un semnal de alarmă pe reţelele de socializare, în care spunea că din ce în ce mai multe femei apelează la intervenţii estetice şi ajung să semene foarte mult una cu cealaltă. Este de părere că fiecare femeie este autentică şi nu trebuie să îşi modifice trăsăturile.

În goana după frumusețe, femeile ajung să fie clone ale altor femei. Deși toată lumea pe planetă știe în momentul în care deschide fb-ul, instagramul ori o revista că, în realitate, nimeni nu arată perfect că-n imaginea pe care o prezintă, dorința de a arată cât mai aproape de perfect devine de multe ori obsedantă. Frumusețea varia pe vremuri de la o regiune la altă, femeile acceptau că fiecare avea frumusețea ei, ori acum genul acesta de individualitate a dispărut.

Există un șablon pe care cele mai multe îl urmează. Același nas, aceiași pomeți, aceleași buze, ba chiar același tip de sprâncene, ori chiar și aceeași dantură ( mă refer la fațete). Ce nefericire profundă trebuie să existe în adâncul cuiva care constant refuză să afle cine e pentru că în fiecare zi își dorește să fie că oricine altcineva… Căutarea trebuie să fie în interior, nu în exterior. De acolo vine echilibrul. Într-un final, ce-am cultivat, aia culegem”, a scris Octavia Geamanu, pe Instagram.