Trucul minune pe care toată lumea trebuie să-l ştie. Cum îţi poate salva o banală coajă de banane florile

Ştiai că o banală coajă de banane poate face minuni? Astăzi vă vom prezenta un truc ce îţi va salva florile. Neapărat trebuie să-l încerci.

01 aug. 2022, 15:12
Trucul minune pe care toată lumea trebuie să-l ştie. Cum îţi poate salva o banală coajă de banane florile

Trucul minune pe care toată lumea trebuie să-l ştie. Doar aşa florile tale vor fi mai frumoase ca niciodată. Ai nevoie doar de o coajă de banană.

Trucul minune pe care toată lumea trebuie să-l ştie. Secretul ascuns al marilor grădinari

Citeşte şi Amestecă ulei de ricin cu bicarbonat de sodiu. Trucuri – minune pentru ritualul de îngrijire la care apelează majoritatea femeilor

Aşa cum ştim cu toţii, bananele au o mulţime de beneficii pentru organism. Cu toate acestea, putină lume ştie cât de importantă este şi coaja acestor fructe. Ea poate fi un fertilizant natural excelent datorită faptului că este bogată în nutrienţi precum calciu, sulf, magneziu, mangan şi sodiu.

Tot ce trebuie să faci pentru ca florile tale să arate mai bine ca niciodată este să dezlipeşti abţipildurile de pe coji, să umpli o jumătate de borcan cu apă şi să pui cojile în el. Atenţie, foarte important este ca apa să treacă puţin peste nivelul cojilor, în caz contrar acestea se vor strica.După care, se pune borcanul la soare, timp de o săptămâni. Din când în când nu uita să completezi cu apă proaspătă, potrivit spynews.

După o săptămână, strecoară apa din borcan iar cu soluţia obţinută udă florile. Vei observa rezultate spectaculoase într-un timp foarte scurt.

Un alt truc mult mai uşor este să plantezi cojile de banane lângă plante, iar acestea vor avea parte de nutrienții de care au nevoie.

Citeşte şi Uzi tigaia cu apă rece când e încă fierbinte? Marea greşeală făcută frecvent de gospodine trebuie evitată. La ce trucuri poţi apela