Trucul simplu prin care poţi să atragi bogăţia în casa ta

Precum sistemului filozofic de armonizare a tuturor – Feng Shui, aceasta planta va va aduce in casa bunastare materiala si vibratii pozitive, ea atragand banii asemenea unui magnet.

RomaniaTV.net
12 aug. 2019, 05:58
Trucul simplu prin care poţi să atragi bogăţia în casa ta

Numele acestei plante uimitoare este crassula sau copacul banilor, scrie virale.ro. La maturitate, ea are ramuri lemnoase groase si frunze netede, lucioase si carnoase. Frunzele au culoare verde, asemenea pietrei de jad.

Citeşte şi Ce să faci ca să ai noroc la bani. Trucurile care te vor îmbogăţi

Lastarii noi au culoarea frunzelor, dar dupa un timp, capata textura si culoare lemnoasa.

Planta va creste in ritm galopant daca o plantati intr-un vas mai mare, nefiind o planta care necesita o ingrijire deosebita. Pentru dezvoltare optima, plasati planta intr-un loc foarte luminos si insorit. Dupa ce ati udat-o, asteptati ca solul sa se usuce, inainte de a o face din nou. Pe timpul iernii este suficient sa pastrati solul umed.

Conform acestei vechi tehnici chinezesti, ar trebui sa plasati planta in partea de nord a locuintei, in dreapta fata de intrarea in casa.

Crassula sporeste pozitivitatea mentala a locuitorilor casei, precum si capacitatile fizice ale acestora.

Capacitatea plantei de a atrage banii se datoreaza energiei vibrante si bine inradacinate, vizibile in mladitele nou aparute.