Trucuri de înfrumuseţare care sunt atât de nebuneşti, încât par a fi ireale

Fiecare femeie vrea să arte cât mai bine și uneori apelează la metode nu tocmai sigure pentru a obține rezultatele pe care și le dorește. Înfrumusețarea poate fi destul de periculoasă uneori.

08 nov. 2017, 15:03
Trucuri de înfrumuseţare care sunt atât de nebuneşti, încât par a fi ireale

Iată câteva dintre cele mai ciudate tehnici de înfrumusețare și unele dintre cele mai nebunești care există. Acestea ar putea să-ți pună în pericol sănătatea, de aceea este cel mai bine să te gândești de două ori înainte de a apela la aceste metode.

Masajul cu foc.

Ideea nebunească din spatele acestei proceduri este că se plasează un prosop îmbibat în alcool și un elixir special pe orice parte a corpului și se dă foc pentru câteva secunde.

Flăcările sunt folosite pentru a stimula regenerarea celulelor și reduc pistruii dacă se folosește această procedură în zona feței. Ți-ai da foc pentru a-ți atinge țelul?

Tehnica facială pentru vampiri.

Se realizează o mască cu sânge. Un doctor ia sângele tău din braț, separă plasma și apoi îți va injecta sângele în față în zonele în care ai nevoie de lifting sau de întinerire. Cred că această mască se potrivește perfect pentru Halloween!

Masajul cu șerpi.

Ai avea curajul să-ți pui o gașcă de pitoni în jurul gâtului pentru a-ți face un masaj după o zi lungă și obositoare de muncă? Se spune că mișcarea șerpilor și adrenalina creată de teamă va avea un efect benefic pentru metabolismul tău și-ți va relaxa mușchii.

Operație la degetele de la picioare.

Dac degetele tale de la picioare sunt prea grăsuțe și nu te poți încălța cu perechea ta preferată de pantofi, acestă tehnică poate rezolva problema. Acum poți să-ți ajustezi degetele de la picioare, în cazul în care vrei să ți le scurtezi.

Baia Ramen.

Ai visat vreodată la o baie cu lapte și miere? Deja s-a învechit această modă. Ce ai sune de o baie cu carne de porc? Se spune că acest lucru va stimula metabolismul și-ți va face pielea să strălucească.

Suc de lămâie în ochi.

Unii oameni cred că sucul de lămâie poate schimba culoarea ochiului, de aceea îți pun acest suc în ochi. Este extrem de periculos și de dureros și nu dă rezultate foarte bune. Poate că îți va schimba culoarea ochilor, dar nu va dura. Poate cauza chiar orbire sau probleme de vedere.

Citeşte mai mult pe estisuperba.ro