Trucuri feng shui care atrag bogăţia în casa ta

Tu ştii cum să atragi energia bogăţiei în casa ta sau la locul de muncă? Iată 6 remedii feng shui de care trebuie să ţii cont de azi înainte.

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 08:48
Trucuri feng shui care atrag bogăţia în casa ta

Vechii maieştri afirmau faptul că nu poţi aduce bogăţia la tine fără să depui eforturi pentru asta. Pentru a reuşi să faci acest lucru, ei vin în ajutor cu trucuri feng shui care atrag bogăţia şi norocul în casa ta.

Există diferite remedii feng shui pe care le poţi utiliza acasă şi la birou pentru a atrage energiile feng shui precum prosperitatea şi bogăţia.

Monedele chinezeşti sunt un remediu folosit pentru a atrage banii în căminul tău. De asemenea, aceastea au rolul de a proteja şi de a aduce mult noroc. Dacă lucrezi pentru a obţine o latură financiară mai bună şi pentru a duce o viaţă prosperă, poartă la tine o brăţară din bănuţi chinezeşti pentru a creea un echilibru de energii în zona banilor.

Citeşte şi Bijuterii DIY feng shui: Cum poţi folosi cristalele pentru o energie pozitivă

Broasca dragon poate fi găsită în orice magazin feng shui şi o poţi achiziţiona în orice dimensiune doreşti, din materiale de la aur, la argint, metal nepreţios sau încrustat cu pietre preţioase. Broasca dragon are corp de ţestoasă şi cap de dragon şi stă de cele mai multe ori pe un pat de monede, iar pe spate are o broscuţă. Aceasta acţionează în favoarea ta pentru atragerea bunăstării, protecţiei şi îmbunătăţirii carierei.

Citeşte mai multe pe feminis.ro.