Trucuri Feng Shui care te ajută să scapi definitiv de kilograme

Ai senzaţia ca nimic nu te mai poate ajuta să slăbeşti? Practica Feng Shui este una dintre soluţiile menite să restaureze echilibrul fizic şi psihic în medicina chinezească prin stabilirea armoniei în spaţiul în care locuieşti.

RomaniaTV.net
16 ian. 2012, 10:53
Trucuri Feng Shui care te ajută să scapi definitiv de kilograme

eva.ro prezintă câteva trucuri Feng Shui care îţi permit să restabileşti echilibrul alimentar în viaţa ta.

Bucătăria ascunsă privirii. Este indicat să eviţi vederea bucătăriei de la intrarea în locuinţă. Dacă nu poţi schimba asta în casa, foloseşte trucuri simple, cum ar fi un decor care îţi atrage privirea imediat ce intri în casă.

Negrul ţine foamea în frâu. Foloseşte o masă sau o faţă de masă neagră. În practica Feng Shui negrul acţionează ca un inhibator al poftei de mâncare.

Frigiderul, zonă-cheie. Aşază negru sau albastru în apropierea frigiderului sau chiar pe acesta.

Curăţă şi organizează. Simplul gest de a curăţa şi de a îndepărta obiecte nefolositoare din casă afectează şi greutatea persoanei care face asta şi ajută la eliminarea kilogramelor în plus care te împovărează, potrivit practicii Feng Shui.

Roagă-te înainte de a mânca. Imaginează-ţi că mâncarea pe care o consumi va trece pur şi simplu prin organismul tău, nu va rămâne blocată în el, lăsând în urma numai elementele benefice şi nutritive.

Puterea oglinzilor
. Foloseşte oglinzile în casa ta pentru a-ţi activa organismul şi pentru a stimula mişcarea.

Roşul, culoarea care te mobilizează. Roşu stimulează mişcarea, pofta de viaţă şi de exerciţii fizice.