Trucuri pentru a-ţi corecta postura corporală

Sănătatea ta este adesea influențată de postura corporală. Deși nu ești conștient, de cele mai multe ori îți este foarte greu să menții coloana într-o ipostază corectă.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 09:45
Trucuri pentru a-ţi corecta postura corporală

Autocontrolul este cea mai bună modalitate de a-ți menține sănătatea. Deși pare greu să știi ca nu e imposibil, doar imaginează-ți că există mereu ceva sau cineva în spatele tău și că te atenționează să te îndrepți.

Poți să îți pui un post-it în fața monitorului sau într-un loc unde să ai contact vizual în permanență și astfel ori de câte ori îl vizualizezi să te corectezi.

Citeşte şi Uitaţi de apa cu lămâie. Aceasta este noua băutura care ajută la pierderea în greutate

Ai grijă de greutatea ta

În mod normal corpul uman este structurat astfel încât greutatea sa să fie distribuită în mod uniform pe ambele picioare. În cazul în care te confrunți cu un surplus de kilograme, atât articulațiile cât și ligamentele vor avea de suferit.

Încearcă mereu să îți tragi stomacul și să îți îndrepți spatele concentrându-te pe respirație.

Așează-te pe un covoraș de fitness, cu fața în sus și picioarele întinse, inspiră pe nas, ține 8 secunde respirația și apoi expiră lent pe gură. Acest exercițiu te va ajuta să îți relaxezi musculatura, să îți oxigenezi creierul și să ajuți la echilibrarea corporală.

Află ce alte trucuri îți corectează postura corporală AICI.