Trucuri SIMPLE pentru o detoxificare ca la carte

Cuvantul detoxificare ne face pe noi, femeile, sa ne gandim la restrictii alimentare, la foame si schimbari de dispozitie.

RomaniaTV.net
02 apr. 2015, 12:46
Trucuri SIMPLE pentru o detoxificare ca la carte

Iata ce spun expertii in materie de sanatate despre cum putem culege roadele unei cure de detoxificare fara sa adoptam una cu adevarat.

1. Incepe-ti diminetile cu un pahar cu apa cu lamaie la temperatura camerei. (Temperatura camerei este un factor important, deoarece alimentele si bauturile reci pot provoca un soc sistemului tau si pot cauza incetinirea procesului de digestie). Stoarce jumatate de lamaie si asteapta 15 pana la 30 de minunte dupa ce ai baut aceasta apa si apoi poti manca micul dejun.

Citeşte şi Cum îţi detoxifici organismul cu lămâie şi cărbune activ

2. Cauta in farmacii niste „carbune activ” sau „carbune activat”. Este noul detox, spun expertii. Pudra fara gust si fara miros poate fi gasita in magazinele cu suplimente alimentare sau in farmacii si „scoate toxinele si substantele nocive inainte ca acestea sa poata produce daune organismului”. Se amesteca acest carbune activ cu suc de lamaie si artar pentru a obtine o delicioasa limonada neagra, recomanda Tricia Williams de la Food Matters.

3. In zilele reci, soarbe si bucura-te de o fiertura (supa). Unii oameni prefera acest gen de supa (cantitatea este egala cu o cana) de pui sau de vita ca un remediu suprem pentru o vindecare rapida. In acest tip de supa se pot adauga: morcovi, telina, ceapa, usturoi si cimbru, pe langa carnea de pui sau vita.

4. Daca produsul vine intr-o punga, o cutie sau o conserva, atunci poti sa sari peste el. Aceasta trebuie sa fie regula ta numarul 1. O dieta bogata in plante, care este plina de fructe organice, legume, cereale integrale, nuci, seminte si leguminoase, este si un truc natural de detoxificare.
 
Citeste mai mult pe feminis.ro.