Trupa Bambi se DESTRAMĂ. Iată ce vor face Denisa şi Raluca de acum înainte

"Bambi" este printre puţinele trupe formate în anii '90 care au rezistat timpului, fiind destul de cerută de către public. Cu toate că surorile Denisa şi Raluca au intrat într-un proces de schimbare a vechii formaţii, cele două vedete au recunoscut într-un interviu recent că se gândesc tot mai des la o despărţire, deoarece fiecare are o altă viziune despre cerinţele muzicale actuale.

RomaniaTV.net
09 apr. 2015, 08:31
Trupa Bambi se DESTRAMĂ. Iată ce vor face Denisa şi Raluca de acum înainte

Raluca și Denisa Tănase, adică trupa „Bambi”, au debutat pe scena muzicală autohtonă în 2000, când şi-au lansat videoclipul piesei „Doi ochi căprui”. Au trecut aproape 15 ani de atunci, iar acum cele două concurente ale emisiunii „Te cunosc de undeva” au de gând să lase activitatea trupei pe locul doi, pentru ca ele să aibă cariere solo.

Trupa Bambi, accident pe Autostrada Soarelui. Fetele au avut mare noroc

Vestea bună în decizia celor două surori este că dacă nu vor avea succes în cariera solo, acestea se vor reuni şi îşi vor duce la bun sfârşit proiectul care le-au consacrat.

Într-un interviu în exclusivitate pentru ziarulring.ro, Denisa şi Raluca au declarat că: ” „Am început să ne gândim din ce în ce mai mult și mai serios la lucrul acesta, pentru că simțim că ne îndreptăm, ca și preferinţe muzicale, spre stiluri diferite. Cred că pentru orice artist este important să se exprime liber, abordând stilul muzical care îi este cel mai aproape de suflet. Doar așa poate transmite emoția”, a spus Denisa Tănase.

„Recunosc… ne-am gândit. Ca surori, suntem foarte diferite, mie îmi place un stil de muzică, Denisei, altul. Eu vreau la mare, ea, la munte. Cu toate că ne iubim foarte mult, ne-am gândit să ne ascultăm sufletul și să ne oferim fiecare și un album pentru suflet”, a spus Raluca Tănase în timpul aceluiaşi interviu.

Citeşte şi  TE CUNOSC DE UNDEVA: Câştigător-surpriză la ediţia de sâmbătă