Trupa Şatra Benz anunţă motivul morţii lui Nosfe: „Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false”

Nosfe a făcut infarct. Tragedia s-a produs la scurt timp după concertul de azi noapte, anunţă trupa artistului după ce în presă au apărut mai multe speculaţii legate de droguri.

16 oct. 2022, 21:34

Trupa Șatra Benz a transmis un mesaj de ultimă oră în care a clarificat motivul decesului lui Nosfe.  „Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui Nosfe. Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, a transmis Șatra Benz.

Darius Vlad Crețan, cunoscut în lumea muzicală sub numele de scenă Nosfe, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.
Rapperul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Era de 20 de ani în piața muzicală. Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. A performat în primul său concert în Galați, iar al doilea a fost în Brăila. Nosfe era căsătorit și avea o fetiță. A lansat mai multe albume printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”.

Cum a murit rapperul Nosfe. Soţia lui a fost cea care a sunat la 112. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă
„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Șatra Benz.

Nosfe s-a stins din viață, dar a lăsat în urma sa multe inimi frânte. Cântărețul în vârstă de 37 de ani a colaborat de-a lungul timpului cu mai mulți artiști celebri în România, printre care Ruby, Adda, Nane, Alexandra Stan, dar și mulți alții, prin colaborările trupei Șatra Benz, din care și el a făcut parte.

Ultima imagine cu Nosfe în viaţă. Rapperul a făcut infarct la 37 de ani
Poliția Ilfov a transmis un comunicat în urma morții celebrului rapper:

”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”.