Ultima imagine cu Nosfe în viaţă. Rapperul a făcut infarct la 37 de ani

Darius Vlad Creţan, cunoscut sub numele de scenă drept Nosfe, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Anunţul trist a fost făcut de colegii săi din trupa Șatra Benz.

16 oct. 2022, 17:18

Lumea muzicii românești este în doliu. Trupa Șatra Benz a făcut un anunț dureros, prin care a șocat pe toată lumea.

Conform anunțului din online, unul dintre componenții trupei nu mai este printre noi, Este vorba de Nosfe, pe numele său complet Darius Vlad Crețan, care a încetat din viață noaptea trecută. Șatra Benz a anunțat că fondatorul trupei lor, Nosfe, a murit astăzi. Artiștii și-au găsit cu greu cuvintele prin care să-și ia rămas-bun de la „Unchiul Benz” care a plecat, atât de devreme, dintre ei.

Nosfe ar fi făcut infarct în somn, în seara de 15 spre 16 octombrie. Aceasta ar fi cauza care i-a provocat decesul „unchiului” de la Șatra Benz., care avusese concert cu puţin timp înainte.

Doliu în muzica românească. Nosfe de la Șatra Benz a murit subit la 37 de ani, imediat după concert
Cu doar câteva ore înainte să moară, NOSFE ar fi susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Iar cu aproximativ 48 de ore înainte de anunțul trist, NOSFE, pe numele lui real Darius Crețan, a lansat melodia și videoclipul „N-am de dat”, alături de Guess Who, Aura și Prny.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ionita Bogdan David (@keedonline)

 

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au scris cei din Șatra Benz.

Vlad Darius Creţan, cunoscut ca Nosfe, era însurat cu Mădălina Crețan. Cei doi au și fost împreună la emisiunea „Chefi la Cuțite”, cu puțin timp înainte de decesul artistului. Ajunsă în această situație dureroasă, cea care i-a fost alături artistului a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

După anunțul celor de la Șatra Benz, aproape toți artiștii din România au preluat informația și au postat-o pe conturile lor de socializare. Printre aceștia s-au regăsit Speak, Tudor Ionescu de la Fly Project, Nane, Keed și mulți alții.

Citeşte şi

Marius Tucă este în doliu. Tatăl jurnalistului s-a stins din viaţă. Poezia emoţionantă pe care i-a dedicat-o părintelui său