Trupul femeii ucise de câini când alerga pe lângă Lacul Morii, ridicat de la INML. Soțul Anei Oros: ”Vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, indiferent de partea de vină”

Lacrimi și durere pentru familia femeii care a fost ucisă de câini în sectorul 6 al Capitalei când alerga pe lângă Lacul Morii. Trupul neînsuflețit al Anei Oros va fi luat azi de la INML de familie. Sicriul femeii va fi depus la o capelă din Giulești Sârbi. În zilele următoare, Ana Oros va fi înmormântată la Baia Mare.

25 ian. 2023, 09:39
Trupul femeii ucise de câini când alerga pe lângă Lacul Morii, ridicat de la INML. Soțul Anei Oros: ”Vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, indiferent de partea de vină”

Trupul femeii ucise de câini când alerga pe lângă Lacul Morii este ridicat miercuri de la INML. Soțul Anei Oros a venit la Institutul ”Mina Minovici” pentru a ridica siciul femeii.

”Astăzi sunt aici ca să o iau pe Ana. Ana Oros va fi depusă la capela din cimitirul Giulești Sârbi. Va rămâne acolo în cursul zile de astăzi și mâine. Slujba cu preoți se va desfășura în cursul zilei de mâine. Invit toți cunoscuții, prietenii să-și aducă un ultim omagiu acolo. Apoi Ana va pleca în Baia Mare, orașul său natal. Acolo va fi înmormântată alături de părinții ei, pe care din păcate i-a pierdut la o vârstă destul de fragedă”, a anunțat Sorin Ioan Daraban, soțul Anei Oros.

Citește și: „Nu m-au luat vecinii, tati. Le-a fost frică tuturor să intervină!”. Mărturii cutremurătoare ale tatălui copilului de 13 ani sfâșiat de câini

Bărbatul a povestit că s-a întâlnit cu Ana cu o seara înainte ca aceasta să moară.

„Ne-am văzut cu Ana vineri, înainte de incident. Nu vreau să pun totul într-o zonă foarte emoțională, dar încercați să vă gândiți la complexitatea acestei tragedii. E ca și cum ai sta cu cineva la masă, să te uiți în ochii ei și a doua zi să nu-l mai vezi. Vestea a fost teribilă, cutremurătoare, nu mi-a venit să cred. Avea niște planuri, dar nu le va mai duce la final”, a spus Sorin Ioan Daraban.

Bărbatul a declarat că autoritățile au datoria să găsească și să pedepsească pe cei vinovați de moartea Anei Oros.

”Am primit foarte multe mesaje de empatie zilele acesta și vreau să mulțumesc. (…) Ceea ce s-a întâmpla cu Ana este tragic, foarte dureros. Este inadmisibil, intolerabil ca în mileniul trei într-o societate modernă și care se vrea și educată, pentru că Ana era un om educat, să se întțmple lucruri de genul asta. Nu se poate ca aceste lucruri să se mai repete pe viitor, mai ales că vorbim de un spațiu care se vrea european și oamenii trebuie să fie liberi să se manifeste în activitățile lor, în hobby-urile lor.

Bineînțeles că toți vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, indiferent de partea de vină, de cantitatea de vină pe care o poartă. Ei trebuie trași la răspundere pentru că astfel de lucruri nu se mai pot întâmpla. Mai mult decât atât, instituțiile statului și autoritățile trebuie să-și facă datoria pentru care au fost înființate. Să-și facă treaba, să prindă, să caute vinovații și să-i tragă la răspundere”, a spus soțul Anei Oros, la INML.

Citește și: Mesajul răscolitor transmis de soţul femeii sfâşiate de o haită de câini în Bucureşti. Ţi se rupe sufletul!

Ana Oros, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost ucisă de o haită de câini din zona Lacul Morii, sâmbătă, 21 ianuarie.