Trupul lui Ioan Crişan, ridicat de la morgă şi dus la o casă funerară privată. Când va avea loc înmormântarea

Trupul neînsufleţit al lui Ioan Crişan, omul de afaceri arădean ucis în explozia maşinii sale în dimineaţa zilei de 29 mai, a fost ridicat de la morgă în a zecea zi de la tragicul eveniment, în timp ce la Arad a sosit şeful Poliţiei Române, pentru a verifica stadiul anchetei.

08 iun. 2021, 15:22
Trupul lui Ioan Crişan, ridicat de la morgă şi dus la o casă funerară privată. Când va avea loc înmormântarea
Trupul lui Ioan Crişan, ridicat de la morgă

Trupul lui Ioan Crişan, ridicat de la morgă. La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad s-a prezentat, marţi, fiica decedatului, Laura Crişan. Aceasta a luat corpul omului de afaceri şi l-a dus la o casă funerară privată, fiica sa nedorind să facă declaraţii jurnaliştilor care au ajuns la spital.

Citeşte şi: Florin Cîţu, despre asasinarea lui Ioan Crişan în Arad. „Este un caz foarte, foarte tragic. România este sigură”

Trupul lui Ioan Crişan, ridicat de la morgă

Conform unor surse apropiate familiei, înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 13,00.

Pe de altă parte, la Arad a sosit, marţi, şeful Poliţiei Române, chestorul Benone Matei, după ce în oraş se afla de câteva zile şi adjunctul său.

Anchetatorii bucureşteni prezenţi la Arad încă din ziua asasinatului nu au oferit nicio declaraţie despre stadiul cercetărilor, până în prezent, scrie Agerpres.ro.

Procurorii au permis înmormântarea lui Ioan Crişan

Şeful Poliţiei Române a mers personal la Arad să vadă ce se întâmplă cu ancheta în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crişan.

Deplasarea acestuia s-a făcut în condiţiile în care, la aproximativ zece zile de la explozie, nu a fost identificat niciun suspect care să fi pus bomba în maşină.

Benone Matei a ajuns la Arad şi, scopul său este să coordoneze efectivele poliţiei. Lucru pe care îl putea face şi de la Bucureşti, dar a preferat să meargă la faţa locului, să vadă care e stadiul anchetei.

Acesta a intrat în sediul IPJ Arad prin spate, fără să îl vadă nimeni, şi a stat de vorbă cu şeful instituţiei. La Poliţia Arad se află încă de la începutul acestei anchete adjunctul şefului Poliţiei Române, Eduard Miriţescu.

În privinţa anchetei, până acum au fost audiate toate persoanele din anturajul omului de afaceri – familie, prieteni – pentru a se stabili care putea fi motivul care să fi dus la asasinarea lui.