Trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan va fi adus în Bucureşti şi depus în Cimitirul Bellu Catolic

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan va fi adus miercuri în Capitală. Fiica sa din prima căsătorie este cea care se va ocupa de înmormântare. Irina, stabilită în Franţa, a venit în ţară cu primul avion, după aflarea veştii morţii pilotului.

22 ian. 2014, 06:14
Trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan va fi adus în Bucureşti şi depus în Cimitirul Bellu Catolic

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan va fi adus miercuri în Bucureşti şi va fi depus la capela Cimitirului Bellu Catolic. Adrian Iovan are o fiica de 30 de ani din prima căsătorie, iar aceasta se va ocupa de înmormântarea pilotului.

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea„, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.