Trupul neînsuflețit al lui Nosfe, depus la capelă. Unde vă puteți lua rămas bun de la regretatul artist

Nosfe, fondatorul formației muzicale Șatra Benz, va fi condus pe ultimul drum, marți. Colegii lui de trupă au anunțat unde ar trebui să meargă fanii pentru a-și putea lua rămas bun de la regretatul artist.

17 oct. 2022, 15:15
Trupul neînsuflețit al lui Nosfe, depus la capelă. Unde vă puteți lua rămas bun de la regretatul artist

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nosfe a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii, nr 54 A. Cei care l-au cunoscut sau l-au admirat pe artist își pot lua rămas bun începând de astăzi. Mâine, de la ora 13, are loc slujba oficială de înmormântare.

„Pentru cine vrea să își ia rămas bun de la Nosfe. Astăzi, de la ora 14:30, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii, nr 54 A, iar mâine, tot în aceeași locație, slujba oficială de la orele 13:00”, au anunțat colegii artistului din Șatra Benz.

Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, acasă, din cauza unui infarct. Artistul abia se întorsese de la un concert. Soția e cea care l-a găsit căzut pe jos și a sunat imediat după ajutor. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Ulterior, autoritățile au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Membrii trupei Șatra Benz le-au transmis fanilor un mesaj clar, după ce în spațiul public au apărut tot felul de zvonuri că ar fi murit din cauza drogurilor sau că s-ar fi sinucis.

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații flase despre împrejurările morții lui Nosfe! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct, la scurt timp după concertul de aseară. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri”, au scris cei de la Șatra Benz.

Anunțul oamenilor legii după confirmarea decesului lui Nosfe

”La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis Inspectoratul de Poliție printr-un comunicat.

Citește și Soția lui Nosfe, îngenuncheată de durere la INML. Mădălina a izbucnit în lacrimi, apropiații artistului o consolează – FOTO

Citește și Mădălina, soția lui Nosfe de la Șatra Benz, mesaj cutremurător după moartea artistului: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău. Te-au iubit atât de mulți oameni”