Trupul sportivului ucis în Spania, adus în ţară. Părinţii tânărului, împietriţi de durere VIDEO

Trupul neînsufleţit al sportivului Robert Dănceanu, ucis în Tenerife, a fost adus vineri seară în ţară şi depus la o capelă din Mangalia. Părinţii au fost copleşiţi de durere când şi-au văzut fiul în sicriu.

30 aug. 2014, 06:31
Trupul sportivului ucis în Spania, adus în ţară. Părinţii tânărului, împietriţi de durere VIDEO

Trupul neînsufleţit al lui Robert a fost depus la capela Sfântul Mina din Mangalia, acolo unde foarte multă lume a venit pentru a-şi lua rămas-bun. Zeci de coroane cu flori au fost depuse lângă sicriul bărbatului.

Fostul boxer Robert Dănceanu a decedat într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercaţii dintr-un bar, a precizat MAE imediat după incidentul din Spania, subliniind că poliţia locală a efectuat mai multe arestări în acest caz.

VEZI ŞI ULTIMELE CUVINTE ale boxerului român UCIS în Spania: Când o să mă ridic din pat, vreau…

Robert Dănceanu avea 39 de ani, iar în anii ’90 a fost unul dintre cei mai apreciaţi pugilişti români, el fiind multiplu campion naţional. După ce a abandonat activitatea de performanţă el a lucrat ca bodyguard în serviciul mai multor personalităţi, între care fostul premier Petre Roman şi fostul tenisman Ilie Năstase.

CITEŞTE ŞI Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul boxerului român omorât în Tenerife. Apropiaţii promit RĂZBUNARE

Originar din Mangalia, Robert Dănceanu s-a stabilit în Santa Cruz de Tenerife, unde lucra, de asemenea, pentru o firmă de pază. Weekend-ul trecut el a fost ucis în bătaie, într-un club din Tenerife, tragedia petrecându-se după ce fostul sportiv a sărit în apărarea fratelui său, care se afla într-un conflict cu Moises Ruibal, campion mondial în MMA (categ. 85 kg). Ibericul l-a lovit puternic cu pumnul în figură pe Robert, care s-a prăbuşit ca secerat. Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, medicii nu au putut decât să constate decesul românului.