Trupul tânărul de 17 ani dispărut în Saturn a fost găsit de scafandrii

Trupul tânărului de 17 ani care s-a înecat în staţiunea Saturn a fost găsit şi adus la mal de scafandrii. Băiatul era în vacanţă cu părinţii şi a ignorat avertizările salvamarilor de a nu intra în apă. El a dispărut luni în marea învolburată, când a fost luat de curenţii puternici.

RomaniaTV.net
24 aug. 2016, 09:36
Trupul tânărul de 17 ani dispărut în Saturn a fost găsit de scafandrii

Scafandrii au reuşit să găsească abia miercuri trupul tânărului de 17 ani care a dispărut în apele mării din staţiunea Saturn, potrivit reporterntv.ro

Tânărul, care venise pe litoral din Mureș, a fost dat dispărut încă de luni dimineață, când a intrat să se scalde, deși marea era agitată, cu curenți puternici și valuri mari.

El a fost căutat încă de atunci de scafandri, în zona digurilor din dreptul plajei, unde se presupunea că ar fi fost aruncat de valuri.

Abia miercuri trupul tânărului a fost găsit şi adus la mal.

Mai multe persoane au ignorat, la începutul acestei săptămâni, avertizările salvamarilor din sudul litoralului, care arătau că scăldatul era interzis, marea fiind agitată, iar patru persoane, între care doi tineri de 17 ani, au murit. În afara tânărului care s-a înecat la Saturn, un tată și fiul său, în vârstă de 17 ani, din Dej, și un alt tânăr de 24 de ani din Bacău au murit înecați la Mangalia.

Citeşte şi Un tânăr de 17 ani a rămas captiv sub stabilopozii de pe plaja din Saturn. Salvatorii nu au putut interveni din cauza valurilor