Trupurile gemenilor morţi după ce au căzut de la etajul 10 au fost ridicate de la morgă. Mama lor, adusă cu Poliţia la înmormântare

Trupurile neînsufleţite ale gemenilor morţi după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti în timp ce mama lor era LIVE pe Facebook au fost ridicate de bunica lor de la morgă şi urmează să fie înmormântaţi. Mama copiilor ar putea fi adusă cu Politia la înmormântare. Medicii vor decide dacă starea îi permite să meargă singură sau este nevoie să fie escortată de oamenii legii. Femeia se află internată la Psihiatrie.

13 aug. 2021, 16:53

Au fost momente sfâșietoare la morga Spitalului din Ploiești. Trupurile celor doi copii gemeni, Moise și Beatrice, au fost luate acasă în sicrie albe. Bunica micuților care au sfârșit într-un mod tragic, la doar doi ani și o lună, a fost cea care s-a ocupat de tot.

Între timp, mama micuților se află internată la Psihiatrie.

„Mi-a zis doctorul ca s-ar putea să-i dea drumul maine, daca e linistita ii da drumul singura. Daca nu, o aduce Politia. Copilul celalalt este cu tatal in spital, l-a trimis protectia copilului”, a declarat bunica copiilor.

Rudele o acuză pe mama micuților că își bătea copiii zilnic, îi ținea flămânzi și închiși în cameră, în timp ce ea se ocupa cu prostituția.

„Prostitutie, umbla cu baieti cu una Alina care a fost cu ea in casa. A fost in Italia se plimba cu masini scumpe si copiii mureau de foame in casa”, acuză fratele femeii.

Tragedia s-a produs miercuri seara. Doi copii gemeni, în vârstă de 2 ani, au decedat la spital, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc aflat pe Bulevardul Republicii din Ploieşti.

Potrivit anchetatorilor, gemenii erau în dormitor şi s-ar fi urcat pe o masă aflată chiar în faţa geamului şi s-au aruncat unul după celălalt.

O femeie care trecea prin zonă n-a apucat să-şi ferească copilul de ce urma să vadă. Gemenii au căzut la 20-30 de secunde unul după altul, în faţa lor.

Citeşte şi: Mama gemenilor morţi, internată la Psihiatrie. Femeia nu a putut fi audiată de Poliţie

În timp ce echipele de intervenţii şi martorii se luptau să-i salveze, mama micuților făcea live pe Facebook și asculta manele la maxim în apartament. Deşi pe înregistrarea se aud sirenele poliţiei şi ambulanşei, femeia nu are nicio tresărire. A aflat că i-au murit copiii abia când poliţiştii au bătut la uşă.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce femeia și-a lăsat copiii nesupravegheaţi, ocupată cu o transmisiune în direct pe Facebook. Şi Direcţia pentru Protecţia Copilului face propriile verificări în acest caz.