TSD a explodat după ce Cîțu spune că economia României e în creștere: Să îi verifice careva medicamentația lui Superman!

Tineretul Social-Democrat vine cu o reacție extrem de dură, după declarațiile lui Florin Cîțu cu privire la creșterea economică a României.

16 oct. 2021, 22:16
TSD a explodat după ce Cîțu spune că economia României e în creștere: Să îi verifice careva medicamentația lui Superman!

TSD a explodat după ce Cîțu spune că economia României e în creștere. Aceștia cer ca cineva să verifice ”medicamentația lui Superman”.

TSD a explodat după ce Cîțu spune că economia României e în creștere: Să îi verifice careva medicamentația lui Superman!

”Victorie pentru Cîțu! Neclar dacă și pentru România… Suntem pe PRIMUL loc în Europa la:

– creșterea prețurilor energiei,

– prețul dobânzilor,

– cât de mult pot sta cetățenii capitalei fără apă caldă și căldură

La prețul carburanților și scăderea puterii de cumpărare suntem „doar” pe podium…

Felicitări, #echipacastigatoare!!!

P.S: Să verifice careva medicamentația lui Superman, totuși! Poate stăpânul lui de la Cotroceni?”, scriu cei de la TSD.

Florin Cîţu a declarat, sâmbătă dimineaţă, că România a reuşit să convingă agenţiile de rating americane să evalueze pozitiv situaţia economică din ţară.

Citește și: Florin Cîţu, în ziua în care România nu mai are niciun pat liber la ATI pentru bolnavii COVID. „Lucrurile au mers bine. Totuşi, nu suntem la acea ţintă de 2.000 de paturi”
 

„România a convins agențiile de rating americane să evalueze pozitiv situaţia economică din ţară. Evaluările se bazează pe reformele din PNRR și pe politicile credibile. Vreau să felicit echipa guvernamentală, mediului privat care și-a arătat potențialul de inovație în vremurile dificile. Am livrat cam tot ce așteptau de la noi românii: creștere economică sustenabilă și reducerea deficitelor
Agențiile de rating văd perspective stabile. Evaluările ne obligă să nu lăsăm guvernarea României pe mâna demagogilor și populiștilor. Am câștigat încrederea agențiilor de rating, a partenerilor și a investitorilor

În ciuda tuturor știrilor alarmiste, agențiile confirmă că mergem într-o direcție bună. Perspectiva de stabil arată că suntem foarte aproape de momentul în care toți românii vor simți bunăstarea. Perspectiva ”stabil” înseamnă dobânzi mai bune la credite, dar și faptul că agențiile de rating cred că inflația nu va derapa. E clar că agențiile de rating cred că guvernul a găsit cele mai bune metode pentru a stabiliza economia. Eu și echipa mea ne-am făcut treaba bine și am livrat ce am promis”, a declarat Florin Cîţu.

Citește și: Ludovic Orban îşi anunţă demisia de la preşedinţia Camerei Deputaţilor: „Gruparea demolatoare din jurul lui Cîţu, cu spijinul lui Iohannis, vrea să arunce în aer democraţia din România” VIDEO