Tu ce ai face? O mămică şi-a alăptat fiica de la volanul maşinii! „Atât de periculos, este o nebunie!”

O mămică din Australia s-a filmat în timp ce îşi alăpta bebeluşul de patru luni, în timp ce se afla la volanul maşinii, conducând pe autostradă.    

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 19:07

Raquel Reynolds era blocată în trafic, aproape de casa din Brisbane, Australia, în momentul în care copilului a început să îi fie foame. În momentul în care a decis să îşi alăpteze fetiţa, mămica a încă trei copilaşi, conducea încet pe autostradă deoarece traficul era îngreunat din cauza unui accident cu o cisternă.

Filmuleţul în care aceasta alăpta a fost postat pe contul său de Instagram cu întrebarea: Tu ce ai face? Mai mult decât atât, aceasta încearcă să îşi justifice acţiunile. „Atât de periculos, este cam nebun, ce trebuie să fac.”

Cu toate acestea mai multe mămici au simpatizat cu gestul femeii şi au fost total de acord cu decizia acesteia.”Aş fi făcut exact acelaşi lucru pentru bebeluşii mei” sau ” Aş muta munţii pentru fiul meu şi pentru fiica mea vitregă.” . În timp ce alţii i-au recomandat să aibă o sticlă pregătită în caz de urgenţă.