Tudor Chirilă a criticat-o dur pe Alexandra Stan. Replica cântăreţei

Vineri, Alexandra Stan a fost invitata sa cante la semifinala show-ului "Vocea Romaniei". Desi a avut o aparitie incendiara si a incercat sa faca spectacol, artista a reusit sa incinga spritele in platou, iar Tudor Chirila a criticat-o in direct. 

14 dec. 2014, 20:13

Alexandra Stan a acceptat cu placere invitatia celor de la „Vocea Romaniei” si a incercat sa aiba o aparitie inedita. Din pacate, Tudor Chirila, mai aprig din fire, nu a fost nici pe departe multumit de prestatia artistei, asa ca nu a ezitat sa comenteze la adresa ei, in timpul emisiunii, pe post, pentru a fi convins ca vorbele lui sunt auzite de toti telespectatorii.Chiar daca a avut o aparitie de senzatie, Alexandra nu a scapat de criticile unuia dintre jurati. Mai precis, Tudor Chirila i-a reprosat ca nu a cantat live, preferand sa faca playback.

VOCEA ROMANIEI. Alexandra Stan, apariţie sexy şi obraznică. Asistenţa a rămas înmărmurită

„M-am simtit foarte bine pe scena de la Vocea Romaniei, publicul a fost foarte prietenos, iar juratii te provoaca sa dai tot din tine. Eu am fost invitata ca sa imi prezint show-ul, care nu e deloc simplu ca si coregrafie si, de asemenea, noua mea piesa – „Vanilla Chocolat”. Nu am venit in calitate de concurent. Oricum, conditiile aparitiei mele la „Vocea Romaniei” erau discutate in prealabil cu producatorii emisiunii, deci nu ar fi trebuit sa fie nicio surpriza pentru nimeni”, a declarat Alexandra Stan pentru Cancan.ro