Tudor Chirilă a mers frecvent la duhovnic, dar şi la psiholog. Cum a ales numele fostei sale trupe şi de ce nu mai merge în Vama Veche VIDEO

Tudor Chirilă, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, a vorbit despre spiritualitate, dar și despre şedintele lui de terapie la psiholog. Juratul de la Vocea României a dezvăluit că merge frecvent la biserică, dar şi că a avut nevoie de un terapeut.

31 iul. 2023, 23:29
Tudor Chirilă a mers frecvent la duhovnic, dar şi la psiholog. Cum a ales numele fostei sale trupe şi de ce nu mai merge în Vama Veche VIDEO
Tudor Chirilă a mers frecvent la duhovnic, dar şi la psiholog. Cum a ales numele fostei sale trupe şi de ce nu mai merge în Vama Veche

Tudor Chirilă a mers frecvent la duhovnic, dar şi la psiholog. Solistul trupei Vama a fost invitat în podcast-ul lui Răzvan Exarhu, „Ac de siguranță”, în care a făcut o serie de confesiuni despre viața lui dincolo de carieră.

Ajuns la 49 de ani, artistul a dezvăluit că merge frecvent la biserică și că are duhovnicul lui. „Tot timpul am mers la biserică, de prin 1992. La părintele Marchiş (la Stavropoleos)”, a spus Tudor Chirilă, care artistul a vorbit despre sesiunile lui de terapie la psiholog: „Nu mai merg la terapeut acum. Cred că la un moment dat trebuie să întrerupi, pentru că altfel nu îţi poţi da seama dacă funcţionează. Terapeutul e ca un duhovnic, nu o poţi lua de la capăt cu altul. La terapie eşti mult mai ajutat să găseşti singur nişte răspunsuri, în timp ce la duhovnic eşti mai subordonat. Duhovnicul e o figură morală şi superioară. Terapia la psiholog, însă, e o formă de a discuta mai mult cu tine. Am vorbit foarte mult timp la terapie despre părinţi şi despre copilăria mea. Am considerat mereu că am avut o copilărie fericită. Eu cu inteligenţa emoţională sunt destul de praf, trebuie să exersez empatia, recunosc. Am făcut terapie cu un psiholog”.

Citeşte şi: Tudor Chirilă îl face praf pe Klaus Iohannis. Artistul şi-a schimbat complet părerea despre preşedinte: „Cel mai mare sabotor”

Tudor Chirilă a mai dezvăluit că a ales numele fostei sale trupe la beţie: „Până am găsit Vama Veche am discutat multe nume: Verii lui Ştefan, Sarmalele calde, Căluţul de mare, La scoica nu-ştiu-ce. Eram foarte beţi în dimineaţa în care încercăm să dăm un nume formaţiei. Ne-a plăcut foarte mult Vama Veche, pentru că rezonează cel mai mult cu noi. Deşi şi în 2 Mai ne plăcea. Când ne-am trezit din beţie ni s-a părut că Vama Veche e un nume de căcat, dar l-am păstrat, pentru că aşa ne-am promis în seara aceea”.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, despre mutarea din țară: „Măcar din curiozitate. Să văd ce-mi oferă și ce-mi rezervă viața în străinătate”

„Formaţia a rămas zece ani, apoi s-a destrămat, atunci când s-a stricat şi localitatea… Între 1996 şi 2000 Vama Veche mi s-a părut foarte ok. Apoi, din 2002-2004, a început să se construiască foarte mult şi n-a mai fost ok. Făceam nudism, toată lumea făcea. Nu mai trec prin Vamă. A fost mişto în pandemie când am făcut Vama la răsărit şi Vama la apus. Atunci era Vama goală. Acum e multă lume şi multă bagabonţeală de tot felul”, a mai spus Tudor Chirilă.