Tudor Chirilă, fiul regratatului Ioan Chirilă, îl felicită pe Hagi într-o postare devenită virală: ”A luptat pentru fotbal. Respect!”

Fiul fostului mare scriitor și croncicar sportiv Ioan Chirilă, a ținut să îl felicite pe Gică Hagi, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, după ce „Regele” a cucerit titlul de campion cu Farul.

23 mai 2023, 13:21
Tudor Chirilă, fiul regratatului Ioan Chirilă, îl felicită pe Hagi într-o postare devenită virală: ”A luptat pentru fotbal. Respect!”

Tudor Chirilă a scos în evidență faptul că Hagi a avut ambiția de a reuși și ca antrenor să fie campion, după ce făcuse același lucru ca jucător.

„Mă bucur pentru Farul Constanța si Gheorghe Hagi care a ales să nu rămână doar aminitirea unui imens jucător, ci a luptat pentru fotbal din postura mult mai ingrată si complicată de manager și antrenor. Respect!”, a scris Chirilă, a cărui postare pe facebook a devenit virală.

Managerul FC Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, după ce a obţinut titlul de campioană a României, că nu mai este la vârsta la care să dedice trofeul cuiva, doar jucătorilor, şi soţiei sale, care îl suportă deşi cheltuie toţi banii familiei.

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, e mândru de elevii săi după victoria de duminică seara, 3-2 cu FCSB, victorie care a adus titlul de campioană naţională pentru Farul.

„Au jucat cele mai bune echipe, în formă amândouă. Am dovedit că merităm să fim campioni, pentru că noi chiar am întors rezultate cu echipe foarte bune. E o zi frumoasă, să o punem în ramă acolo, pentru că a fost frumos pntru mine!

Citește și: Lucian Becali, mesaj controversat pentru Gică Hagi. „Eşti cel mai bun din cocină!”

E mai mare trăirea acum pentru că e toată Constanţa cu noi. Am crezut tot timpul, ne place să atacăm. Asta le-am spus, să continue să atace. Cred că am avut de toate în seara asta chiar dacă am început meciul foarte prost. Am marcat multe goluri. avem cele mai multe victorii, cele mai puţine înfrângeri. Sunt mândru de ei, noi am planificat aceste lucruri din vară, când v-am spus că am o echipă foarte talentată. Când i-am semnat pe Băluţă, pe Nedelcu, pe Louis Munteanu, ştiam că avem o echipă foarte talentată”, a declarat Gheorghe Hagi.

Întrebat ce mesaj are pentru soția sa, Marilena, și pentru copii Iani și Kira, Hagi a avut o declarație savuroasă.

„Soţia mă suportă şi copiii. Ce mesaj să-i dau ei? Am cheltuit toţi banii. M-a lăsat să fac asta. Copiilor mei…Ianis a dat gol azi…Ce pot dori mai mult?”, a pus Hagi la Digisport.

Citește și: Leonard Doroftei, aproape de o revenire de senzație în ring: ”Ar fi un meci interesant. Eu mă simt într-o formă fizică excelentă”