Tudor de la Fly Project a slăbit aproape 40 de kilograme. Secretul din dieta artistului care l-a transformat radical

Tudor Ionescu, membrul trupei Fly Project, s-a transformat total, după ce ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme. Artistul a decis să urmeze o dietă care l-a transformat radical.

23 mai 2021, 10:52
Tudor de la Fly Project a slăbit aproape 40 de kilograme. Secretul din dieta artistului care l-a transformat radical

Tudor de la Fly Project ajunsese în 2016 să cântărească 104 kilograme. A mărturisit că obişnuia să mănânce multă carne, iar, începând din 2020, a decis să renunţe definitiv la acest obicei. Aşa a reuşit să dea jos 40 de kilograme.

„Am început de patru ani acest proces de slăbire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cât aveam în 2016, am ajuns la 64. Acum nu-mi mai e poftă de mâncare, nu mai mănânc nici carne de un an de zile, dar mănânc orice altceva”, a spus Tudor Ionescu, conform Libertatea.

Citeşte şi: Cosmina Adam de la Acces Direct a primit ameninţări după ce Mirela Vaida a fost atacată. Asistenta TV a alertat Poliţia

Tudor de la Fly Project a slăbit aproape 40 de kilograme. „Am mâncat pită cu unsoare de curând”

„Am încercat o săptămână fără carne, mi-a priit, apoi am încercat un an. Dacă toată viaţa am mâncat carne…. Sunt un pofticios. Am mâncat pită cu unsoare de curând”, a povestit Tudor Ionescu.

De asemenea, Tudor Ionescu a explicat la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” că din trupă nu mai face parte Dan, însă Fly Project continuă, despărțirea fiind una amicală.

Citeşte şi: Fulgy de la Clejani a fost internat la dezintoxicare în Spania. „Tata a băgat în mine 800.000 de euro. Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea”