Tudor Gheorghe, luat în vizor de fina Georgianei Lobonț. Ce spune Daiana despre celebrul artist: „Am luat în considerare critica constructivă”

Tudor Gheorghe, luat în vizor de fina Georgianei Lobonț. Daiana Crețan are un mare vis în 2024 și anume să cânte alături de celebrul artist, pe care îl admiră și stimează foarte mult. Cântăreața a vorbit despre provocările prin care a trecut în showbiz, dar și momentele frumoase pe care i le-a adus muzica.

11 ian. 2024, 23:35
Tudor Gheorghe, luat în vizor de fina Georgianei Lobonț. Ce spune Daiana despre celebrul artist: „Am luat în considerare critica constructivă”
Tudor Gheorghe, luat în vizor de fina Georgianei Lobonț

Tudor Gheorghe, luat în vizor de fina Georgianei Lobonț. Bucovineanca se mândrește cu zona din care provine și vrea ca prin cântecele sale să o promoveze și mai mult. Daiana a recunoscut că nu este deloc ușoară lumea în care a intrat, că a întâmpinat destul de multe momente dificile.

Citește și: Georgiana Lobonț îl ia la mișto pe Armin Nicoară, după ce artistul a acuzat-o că ”i-a dat țeapă”. ”Deci mă iubești sau nu? Am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce îți mai trebuie, mă?”

Tudor Gheorghe, luat în vizor de fina Georgianei Lobonț

În lumea folclorică, precum în orice alt domeniu, există momente dificile, si mai apar din când în când. Într-adevăr, am întâmpinat un episod care m-a supărat și descurajat mult, când am fost criticată în mod repetat pentru o reinterpretare a unui colaj de piese tradiționale. Unii considerau că am îndrăznit prea mult și am încălcat “spiritul” tradiției, iar vocea mea nu se pliază și că nu aș fi făcută pentru muzică populară.

Am vrut să renunț cu totul, dar m-am gândit profund și am luat în considerare critica constructivă și am continuat să-mi exprim creativitatea, găsind modalități de a onora tradiția în timp ce aduc elemente proaspete. Să îmbin timbrul meu, vocea mea de muzică ușoară și de petrecere, pe sunete de muzică populară.

Până la urmă, muzica este subiectivă, iar diversitatea în interpretare este esențială pentru mine și cei care mă ascultă. Și am avut succes! Iar ceea ce îmi place să cânt, voi cânta, pentru că muzica se simte, este o stare și nu are limite!

Mi-ar plăcea să cânt cu unicul artist Tudor Gheorghe. Îl stimez și simt că este un talent și un spirit desăvârșit. Se conectează cu cântecul într-un mod deosebit de profund„, a declarat Daiana Crețan, pentru Fanatik.ro.