Tudor Gheorghe, spectacole doar pentru vaccinaţi: Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște

Tudor Gheorghe, atac fără precedent la cei nevaccinați. Acesta a declarat într-o emisiune că nu primește la concertele sale spectatori care nu s-au vaccinat. Mai mult, le-a transmis un mesaj dur celor care sunt împotriva vaccinurilor.

25 nov. 2021, 12:19
Tudor Gheorghe, spectacole doar pentru vaccinaţi: Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște

Mesaj dur al artistului Tudor Gheorghe în privinţa introducerii certificatului verde şi al vaccinării COVID-19. Artistul a spus că la concertele sale pot participa doar persoanele vaccinate.

„La Cluj, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor.”, a declarat Tudor Gheorghe în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi.

Citeşte şi: Octavian Jurma estimează o creştere a infectărilor COVID în decembrie. Valul 5 ar putea începe în februarie

Întrebat cu ce îl încurcă dacă ceilalţi nu se vaccinează, în condiţiile în care el este vaccinat, Tudor Gheorghe a răspuns: „Dragul tatii, nu ma incurca. Doamne fereşte. Muriţi în linişte!”.

Artistul a spus că nu vrea să concerteze în săli în care sunt şi spectatori nevaccinaţi pentru că nu vrea să se îmbolnăvească.

„Sunt pentru vaccinare. Cine nu vrea, sa fie sanatos”, a mai spus Tudor Gheorghe.

Citeşte şi: Italia înăspreşte restricţiile pentru nevaccinaţi. De asemenea, durata certificatului verde va fi redusă de la un an la 9 luni