Tudor Ionescu, coleg cu Viorica Dăncilă la BNR. „Tudy” a fost angajat consultant la biroul de economie verde

Tudor Ionescu, "Tudy", aşa cum l-a numit presa tabloidă, a fost angajat consultant la Banca Națională a României, în urmă cu o lună.

29 iul. 2021, 20:24
Tudor Ionescu, coleg cu Viorica Dăncilă la BNR. „Tudy” a fost angajat consultant la biroul de economie verde

Tudor Ionescu a ajuns şi el la BNR, călcându-i pe urme Vioricăi Dăncilă. Tudy ocupă funcţia de „consultant strategie”, în departamentul sustenabilitate și economie verde, potrivit surselor Economedia.

Viorica Dăncilă, fost premier al României în guvernul PSD-ALDE, a fost numită consultant al guvernatorului BNR pe Strategia de Sustenabilitate şi Energie Verde. Salariul său net ar fi de circa 10.000 de lei lunar, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Tudor Ionescu a devenit, cu o lună în urmă, coleg cu Viorica Dăncilă la BNR

Tudor Tim Ionescu (36 de ani) a fost viceprimar al Bucureștiului din partea ALDE, însă a demisionat după doar patru zile. Totodată, a mai fost consilier general în Primăria Capitalei, în perioada 2016-2020.

Citeste si Tudor Ionescu o ironizează pe Clotilde Armand: „Propun să avem strada CĂPUŞEI, inspirat de iniţiativele doamnei Primar”

Nașul lui Tudor Ionescu este Călin Popescu Tăriceanu, care ar fi fost coleg de facultate cu tatăl său, iar cei doi chiar ar fi făcut afaceri împreună, potrivit HotNews.ro.

Pe lângă activitatea politică, Tudor Ionescu a intrat în atenţia presei în urma unei relaţii controversate cu Oana Zăvoranu, relaţie care s-a consumat în urmă cu aproximativ zece ani. Potrivit tabloidelor, Tudy, care la acea vreme avea 25 de ani, ar fi fost motivul divorţului dintre Oana Zăvoranu și Pepe. În aprilie 2011, presa tabloidă publica un film avându-l ca protagonist pe Tudy, care… se masturba într-o toaletă publică, în timp ce-i făcea declarații de amor Oanei Zăvoranu. Un nou filmuleț asemănător cu primul apărea în noiembrie 2012, cu Tudy masturbându-se în fața unei oglinzi.

Potrivit unei investigații realizate în august 2014 de România Curată, numele lui Tudor Ionescu figura pe lista scurtă de candidate la concursul de admitere în Corpul Diplomatic și Consular al României – 2014, care au reusit să treacă de primele două etape de selecție.

Citeste si PSD îl trollează pe Florin Cîţu pe Facebook: „Dacă am trăi într-o Românie normală, eraţi toţi acasă”

 


loading...
Partenerii noștri