Tudor Petruț din Liceenii a plecat din România de dragul soției, iar apoi au divorțat: „Am avut șansa să devin tată și…”

Tudor Petruț, cunoscut ca Șerban din Liceenii, a părăsit România de dragul fostei soții, dar apoi au ajuns să divorțeze.
Alina Costache
01 aug. 2023, 20:53
Tudor Petruț din Liceenii a plecat din România de dragul soției, iar apoi au divorțat:

Tudor Petruț s-a îndrăgostit, înainte de Revoluție, de o americancă de origine română. Cei doi s-au căsătorit, au emigrat în SUA cu cei doi fii ai lor, însă după câțiva ani au ajuns să se despartă.

A umat cursurile Universității Naționale de Artă teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” și a regizat zeci de spectacole românești. Tudor Petruț este cunoscut ca fiind Șerban din Liceenii, film care i-a adus succesul în 1986. În 1989, în plină ascensiune profesională, și-a cunoscut marea iubire și un an mai târziu a ales să părăsească România pentru SUA.

Citește și Suferința cumplită din viața lui Tudor Gheorghe! Drama trăit de artist în ultimii ani: „ Nu mai are ce să-mi mai ia. Mi-am găsit puterea în muncă”

Invitat la podcastul lui Adrian Artene, Tudor Petruț a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a decis să plece din România.

Citește și Dana Roba, imagini emoționante! Make-up artista încearcă să ducă o viață normală. A fost surprinsă pentru prima oară la volanul mașinii sale de când a fost agresată de fostul soț

„Pentru că am avut șansa să devin tată. Un moment absolut extraordinar și băiatul meu cel mare s-a născut în America, după care mama lui l-a adus în România ca bebeluș, am terminat amândoi facultatea în 1990 și am realizat că sentimental, emoțional și, chiar pragmatic, ea nu ar fi vrut să stea în România”, a dezăluit Tudor Petruț.

Actorul a povestit și despre momentul în care și-a cunoscut soția.

„Da. În drum s-a căsătorit cu o nemțoaică foarte simpatică și amândoi au construit o familie senzațională. Patru copii, toți patru au vorbit româna și germana de mici, trei dintre ei au făcut facultatea în România, printre care și fosta mea soție, așa am întâlnit-o, evident, și, mai mult, ei fiind foarte apropiați de cultura română și, pentru că fostul meu socru voia să ajute copiii să aibă relații cu români, din România, unchiul meu, Emanuel Petruț, a fost într-o vizită în Los Angeles și, printr-un complex de împrejurări, a stat o săptămână la ei. Când a revenit, mi-a povestit toată istoria și mi-a și spus așa, mai în zeflemea: „Păcat că n-o s-o cunoști pe aia mică pentru că este de o dulceață senzațională’. Ei bine, dulceața senzațională a venit la Universitatea din București și am cunoscut-o”, a declarat actorul.

 

 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Veste bună pentru elevi și profesorii. Vor avea o zi liberă chiar în iunie, înainte de vacanța de vară
Capital.ro
Decizie pentru cei care au aceste telefoane mobile! Devine total INETRZIS de la 1 iunie 2024
Playtech.ro
Cine e Roxana, soția lui Radu Mazăre. A lăsat-o ÎNSĂRCINATĂ când era ÎN ÎNCHISOARE
DailyBusiness
Lovitură dură pentru industria jocurilor de noroc! Apar noi modificări în lege!
Adevarul
Turist speriat de prețurile din centrul unui mare oraș din România: „E prea mult“
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Taxele care scad vertiginos. Românii vor rămâne cu mai mulți bani în cont
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
Radu Mazăre, tătic pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului + Ce nume a ales
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
La ce sumă ajunge, de la 1 septembrie, pensia unui român care și-a desfășurat întreaga activitate în condiții normale! Daniel Baciu anunță măriri de peste 40%
Capital.ro
Românii ajung direct la închisoare. Se schimbă legea. Pedeapsa va fi garantat cu executare
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
substantial.ro
Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, sărbătorite pe 13 iunie în 2024: Tradiții și simboluri creștine pe care fiecare credincios ar trebui să le respecte
MediaFlux
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'