Tudorel Butoi, dezvăluiri șocante despre dispariția lui Suhaib, fostul iubit al Danielei Crudu: „Poate să fie răpit, sechestrat, la colț să fie niște pretenții financiare”

Tudorel Butoi, psiholog de investigații, a luat în considerare mai multe variante care ar fi putut duce la dispariția lui Suhaib.

08 feb. 2023, 20:07
Tudorel Butoi, dezvăluiri șocante despre dispariția lui Suhaib, fostul iubit al Danielei Crudu: „Poate să fie răpit, sechestrat, la colț să fie niște pretenții financiare”
Tudorel Butoi, despre dispariția lui Suhaib

Suhaib, fostul iubit al Danielei Crudu, a dispărut fără urmă de mai bine de două luni. Familia îl caută cu disperare din momentul dispariției, însă cazul a fost făcut public abia de curând. Tudorel Butoi e de părere că există mai multe variante care ar fi putut duce la dispariția modelului.

Psihologul de investigații susține că orice este posibil, mai ales pentru că nu există niciun fel de urmă în acest caz.

„Tot este posibil până la proba contrarie. Toate acestea gravitează în jurul banilor. Dacă este vorba despre trafic de persoane cu adresa către prostituție cu atât mai mult este vorba de sume mari de bani. Atunci când este vorba despre bani mulți, crima e la capătul străzii, oamenilor din afară li se pare ceva extraordinar.

Când intri în mai de acest tip, îți asumi riscurile și tăcerea, de a conspira, de a nu da în primire, de a nu colabora cu poliția, de a respectă cuvântul dat, sunt o grămadă de legi pe care dacă nu le respecți, o mierlești”, a explicat Tudorel Butoi, potrivit spynews.ro.

Citește și: Suhaib Meshah, fostul iubit al Danielei Crudu, este dispărut de trei luni! Mesajul transmis de vedetă

Acesta mai spune și că este posibil ca Suhaib să fi fost răpit și să nu aibă dreptul la libertate decât în cazul unei sume de bani colosale pe care acesta ar trebui să o plătească.

„Poate să fie răpit, sechestrat, libertatea sub controlul altora, la colț să fie niște pretenții financiare: >”, a adăugat acesta.

Tudorel Butoi spune că e posibil ca modelul să fi suferit anumite schimbări de fizionomie în cele două luni și jumătate de când este de negăsit.

Citește și: Daniela Crudu a publicat prima fotografie cu tatăl fetiței sale! Cum arată iubitul fostei asistente TV

„Mai avem o variantă, să fugă el voluntar, și atunci își schimbă fizionomia, adresele, dacă îl duce capul și poate să reziste o perioada de timp, dar ăștia care fug și se ascund sunt loviți de o boală, li se termină banii. În momentul în care li se termină banii nu mai pot să schimbe hoteluri, să meargă la chirurgia estetică , să dea bani celor care îl găzduiesc, că nimeni nu își riscă pielea să îl găzduiască pe el moca și să nu va surprinsă faptul că nu se predă”, a mai susținut Tudorel Butoi.