Tudorel Filimon și soția lui, Drăguța, poveste de dragoste ca în filme: „Ne-am reîntâlnit în ’98 în gară”

Pe Tudorel Filimon îl cunoaște o România întreagă grație rolului său din serialul „La bloc” unde îl juca pe nea Popa. Puțini știu, însă, cum a ajuns să petreacă peste 20 de ani alături de soția lui, Drăguța.

23 feb. 2024, 14:33
Tudorel Filimon și soția lui, Drăguța, poveste de dragoste ca în filme: „Ne-am reîntâlnit în ’98 în gară”
Tudorel Filimon și soția lui, Drăguța, poveste de dragoste ca în filme: „Ne-am reîntâlnit în '98 în gară”

Tudorel Filimon este un actor îndrăgit, având la activ peste 25 de filme și peste 36 de personaje interpretate, în diferite piese de teatru, de-a lungul timpului. A devenit mult mai cunoscut grație rolului din serialul românesc de comedie „La bloc”, interpretându-l pe carismaticul nea Popa.

Citește și: Tudorel Filimon, nea Popa din „La Bloc”, a vorbit despre momentul care i-a marcat viața: „Am jucat cu mama moartă în casă”

Tudorel Filimon și soția lui, Drăguța, poveste de dragoste ca în filme

Actorul trăiește de mai bine de două decenii o poveste de dragoste demnă de filme cu soția lui, Drăguța. Cei doi se cunosc încă din copilărie, însă au ajuns să se îndrăgostească unul de altul mult mai târziu. Amândoi trecuseră printr-o căsătorie atunci când s-au reîntâlnit după mulți ani. Invitați în emisiunea „La Măruță”, cei doi au povestit cum au ajuns să fie împreună.

„Ne-am reîntâlnit în ’98 în gară. De atunci e povestea”, a început Tudorel Filimon, amintindu-și momentul emoționant.

„Eu am fost de vină, eu am zis să merg la teatru. pe cine să sun, pe Filimon. Mai știam, nu mai știam numarul lui de fix. Mi-a răspuns tatăl lui”, a continuat Drăguța.

Cei doi au trecut, de-a lungul timpului, prin momente dificile. În urmă cu mai mulți ani, soția actorului a devenit incapabilă să mai plătească un credit. În decembrie 2020, Drăguța Filimon a pierdut procesul cu societatea care i-a acordat creditul, aceasta apărând acum pe lista debitorilor, alături de alte trei persoane, pentru un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit până azi. Valoarea acestuia este de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită.

Și nea Popa a avut probleme. În urmă cu aproape 10 ani, el a pierdut o vilă din cartierul Andronache, după ce a încheiat un contract de credit care a avut clauze extrem de severe. Tudorel și Drăguța Filimon încearcă și acum să întoarcă executarea silită din 2015.

Citește și: Cu ce se ocupă acum „nea Popa” din serialul „La bloc”. La 70 de ani, Tudorel Filimon cutreieră ţara în lung şi-n lat: ”Mă trezesc dimineaţa şi îmi zic: Măi, iar plec de acasă, om bătrân!”