Tudorel Toader a prins glas după demisie. Replică surprinzătoare după atacul lui Dragnea: O simplă şi primă clarificare!

Replică dură pentru Liviu Dragnea, din partea lui Tudorel Toader, proaspătul demisionar de la Ministerul Justiţiei. Fostul ministru a revenit cu o serie de precizări pe pagina de Facebook, după ce vineri preşedintele Iohannis i-a acceptat demisia semnată de Viorica Dăncilă.

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 17:24
Tudorel Toader a prins glas după demisie. Replică surprinzătoare după atacul lui Dragnea: O simplă şi primă clarificare!

Tudorel Toader îi dă replica lui Liviu Dragnea.

„Ministerul Justiției nu a blocat și nici nu a întârziat procedura de avizare și de adoptare a actelor normative”. Într-un post scriptum, Toader a susținut că nu va rămâne pasiv față de dezinformări și va publica luni situația statistică.

Ludovic Orban: O să ajungă Nicolicea ministrul Justiţiei când o face plopul mere şi răchita micşunele 

„O simpla si prima clarificare! MJ nu a blocat si nici nu a intarziat procedura de avizare si de adoptare a actelor normative.

Multumiri tuturor colegilor din MJ care au facut posibil ca durata medie a avizarii unui proiect normativ, calculata de la inregistrarea si pana la iesirea din minister, sa nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile.
Felicit pe toti colegii din minister care, in procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au facut dovada unei depline responsabilitati si a unui inalt profesionalism.
In acest sens, luni voi publica si situatia statistica. PS: nu voi mai rămâne în stare de pasivitate față de multele dezinformări”, scrie Toader pe Facebook.

Liviu Dragnea a cerut ca noul ministru al Justiţiei să rezolve blocajele din Ministerul Justiţiei privin avizarea sau iniţierea unor acte normative.

Tudorel Toader şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei. Viorica Dăncilă i-a acceptat-o 

„Noul ministru al Justiţiei, dacă va fi numit de către preşedintele Iohannis, în primul rând trebuie să rezolve blocajele din Ministerul Justiţiei cu privire la avizarea sau iniţierea unor acte normative care ţin de aplicarea programului de guvernare. Că aceste blocaje au fost din cauza domnului Toader sau nu, nu avem de unde să ştim, important este efectul. Ăsta este primul lucru care i s-a cerut domnului Nicolicea şi al doilea rând să facă ceea ce face orice ministru al Justiţiei din România – să se ocupe de starea bună a Justiţiei”, a spus Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.