Tudorel Toader contestă evaluarea PSD: Obiectivele programului de guvernare sunt pe patru ani, nu pe patru luni

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, acontestat evaluarea prezentată miercuri de PSD şi spune că obiectivele programului de guvernare sunt pe patru ani, nu pe patru luni. El a dat exemplu Cartierul Justiţiei, care va reuni, pe 11 hectare, toate instanţele judecătoreşti şi care se regăseşte în bilanţul nerealizărilor Guvernului Grindeanu prezentat miercuri seară în şedinţa CEx.

15 iun. 2017, 06:28
Tudorel Toader contestă evaluarea PSD: Obiectivele programului de guvernare sunt pe patru ani, nu pe patru luni

„Am văzut în bilanţ că au trecut patru luni şi nu am realizat Cartierul Justiţei. Păi este un proiect extrem de mare, sunt 11 hectare de teren lângă Biblioteca Naţională, trebuie să facem exproprieri, studii de fezabilitate, proiecte. Acolo vor fi reunite, după macheta pe care o am la mine în birou, CSM, ICCJ, Ministerul Justiţiei, Parchetul General, toate instanţele. Or, să spui cuiva că în patru luni nu a făcut un cartier pe 11 hectare, bag seama că eu vorbesc despre altceva. Raportaţi-vă la programul de guvernare”, a declarat Tudorel Toader.

El a afirmat că obiectivele programului de guvernare sunt pe patru ani, nu pe patru luni şi că nu este de acord cu evaluarea prezentată de PSD.

„Aţi citit raportul, obiectivele de la justiţie? Sunt obiectivele programului de guvernare pe patru ani, nu pe patru luni”, a subliniat ministrul.

Citeşte şi: Dragnea caută un nou premier, Grindeanu aşteaptă singur demisiile miniştrilor la guvern. Agenda premierului