Tudorel Toader intervine în scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu: Oare ce era de evaluat la ministrul fără diplomă?

Fostul ministru al Justiției vine cu un comentariu acid pe Facebook. Tudorel Toader l-a atacat pe Vlad Voiculescu dupa ce acesta spusese că premierul Cîțu și-a permis să-i ”ievalueze” echipa așa cum făcuse Tudorel Toader cu Codruța Kovesi.

17 apr. 2021, 09:30
Tudorel Toader intervine în scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu: Oare ce era de evaluat la ministrul fără diplomă?

Tudorel Toader intervine în scandalul demiterii fostului ministru al Sănătății. Acesta se întreabă retoric că ce ar fi fost de evaluat la un ministru fără diplomă?!

Tudorel Toader intervine în scandalul demiterii fostului ministru al Sănătății. Ce spune fostul șef de la Justiție

”Oare ce era de evaluat la Vlad Voiculescu, ministrul fără diplomă, după ce și-a delegat toate atribuțiile?”, a scris Tudorel Toader, pe rețeaua de socializare.

Vlad Voiculescu a avut vineri prima sa ieșire publică, la două zile de la demiterea sa de către Florin Cîțu, în care a lansat un atac dur la adresa premierului, despre care a spus că s-a transformat în primul epidemiolog al țării, care și-a bătut joc de munca unei echipe.

Citește și: Ordinul Carantinei, pretext sau greşeala care l-a costat funcţia pe Voiculescu? Anunţul făcut de fostul ministru al Sănătăţii: Orice e folosit ca muniție pentru a ataca coaliția!
„Am crezut că premierul nu va folosi forţa pe care i-am dat-o pentru raţiuni care ţin de cariera sa politică. (…) Ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe, care și-a permis să o , exact ca Tudorel Toader”, a acuzat Voiculescu. El a vorbit despre un șir de ciocniri de mentalități în cele 113 zile de mandat și despre profunda politizare a întregului sistem, care reacționează atunci când îl deranjezi.

Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, după ce acesta a făcut o serie de greșeli care l-au costat funcția.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”, se arăta în comunicatul emis miercuri de Guvernul României.

Citește și: Dan Barna, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre demisia lui Vlad Voiculescu. „România este astăzi într-un război. Cel mai laş este să-ţi pui palma la spinare şi să pleci acasă”