Tudorel Toader, socru mare. Fiul ministrului Justiţiei se însoară

În plin scandal cu legile justiţiei, zvonul prind remanierea sa şi "ievaluarea" lui Augustin Lazăr, ministrul Justiției şi-a luat liber. Are un motiv bine întemeiat. Tudorel Toader e socru mare. Fiul lui cel mare, Alexandru Ionuț (30 de ani), se însoară. Pe 9 septembrie, Alexandru Ionuț Toader s-a căsătorit civil cu iubita lui Bianca (28 de ani, medic stomatolog), iar sâmbătă are loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă într-un local din Iaşi, cu o capacitate maximă de 600 de invitaţi.

RomaniaTV.net
27 oct. 2018, 12:32
Tudorel Toader, socru mare. Fiul ministrului Justiţiei se însoară

Fiul cel mare al ministrului Justiţiei, Alexandru Ionuț Toader şi aleasa lui, Bianca, vor fi conduși la altar de Cosmina și Cristian Berariu, o familie de prieteni. Nașa este notar public, iar nașul este investitor imobiliar.

Petrecerea va avea loc la complexul Capitol din Iaşi.

Tudorel Toader a fost în concediu în această săptămână. Cu toate acestea, miercuri a venit la minister pentru a prezenta raportul de „ievaluare” a procurorului general şi pentru a anunţa că a cerut revocarea lui Augustin Toader din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. La rândul său, președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Toader din funcția de ministru.