Tulburător! Un câine refuză să plece din faţa spitalului în care stăpânul lui este internat

În faţa Spitalului Județean din Târgu Jiu şi-a făcut culcuş un câine al cărui stăpân se află internat în unitatea medicală! Animalul își așteaptă cuminte stăpânul în locul în care l-a văzut ultima dată, scrie ecoulgorjului.ro.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 14:10
Tulburător! Un câine refuză să plece din faţa spitalului în care stăpânul lui este internat

Între cei doi există o legătură indestructibilă, care nu i-a lăsat indiferenţi nici pe angajaţii spitalului. Unii dintre aceştia s-au ataşat de patruped şi au grijă să-i aducă zilnic mâncare şi apă. 

Îi dăm din ce avem și noi de mâncare. Este un suflet și el. Știam despre câini că sunt animale loiale, dar această poveste m-a surprins de-a dreptul. Pur și simplu, el refuză să plece de lângă spital, din ziua în care colegii noștri i-au internat stăpânul. Sper că pacientul se va face bine în curând și că acești doi prieteni vor pleca liniștiți la casa lor”, spune un angajat al spitalului, potrivit sursei citate.

Citeşte şi Scene înfiorătoare într-o locuinţă din Tulcea! Un băieţel de doar 7 ani a fost găsit mort în maşina de spălat rufe

Angajații au observat că, din când în când, câinele se apropie de intrarea în clădire, după care se îndepărtează. Ziua, când temperaturile sunt foarte ridicate, câinele se refugiază în spaţiul verde din apropierea Unității de Primiri Urgențe. Acolo, îşi aşteaptă singur şi liniştit stăpânul.