Tuncay Ozturk a dus-o pe Sandra, asistenta blondă, să o prezinte părinţilor FOTO

Speculațiile cu privire la relația, profesională sau nu, pe care o are Tuncay Ozturk cu asistenta lui cea blondă au apărut chiar și înainte de divorțul de Andreea Marin. Dar, de ceva vreme încoace, acestea s-au intensificat și, cu toate că niciunul nu vorbește despre ceea ce se petrece între ei, gesturile lor sunt mai mult decât explicite.

12 mai 2017, 09:16
Tuncay Ozturk a dus-o pe Sandra, asistenta blondă, să o prezinte părinţilor FOTO

Mai exact, a dezvăluit un amic de-al lui Tuncay, maseorul și asistenta lui au decis ca, cât de curând, să plece, într-o vacanță de câteva zile, departe de România, scrie spynews.ro. Iar destinația aleasă este, surprinzător, chiar Turcia, loc în care, cu siguranță, Tuncay Ozturk își va rupe câteva ore să ajungă și acasă la el.

Citeşte şi Andreea Marin a revenit la PRIMA IUBIRE. „După mai bine de 15 ani…”

Că, totuși, ar fi cazul să o prezinte și pe asistenta lui părinților, cu atât mai mult cu cât alături de tânăra cu pricina, maseorul nostru își petrece și zilele și, spun unii, și nopțile.

Și, au mai dezvăluit sursele, plecarea în Turcia vine după ce Sandra, blondina care l-a făcut pe otomoan să uite de „Zână”, l-a dus pe Tuncay la Vama Veche, loc în care cei doi, așa cum au și făcut public, s-au simțit extraordinar. Evident, tot împreună, ei filmându-se în tot felul de ipostaze care mai de care mai explicite pentru relația lor „extra-profesională”.

Citeşte şi Andreea Marin a făcut ANUNŢUL. „Am o surpriză, să o scoatem la lumină!”

Tuncay Ozturk e fizioterapeut turc. El a fost căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi au devenit soţ şi soţie pe 19 decembrie 2013. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.