Tunsori care te vor scoate din anonimat în această toamnă

Ieși din anonimat cu o tunsoare care să te avantajeze și să îți evidențieze stilul. Starea de spirit este cea care te întinerește; e timpul să întinerești și părul alegând o tunsoare care să îți aducă prospețime.

RomaniaTV.net
05 sept. 2018, 11:57
Tunsori care te vor scoate din anonimat în această toamnă

Cuvântul cheie este șarm. Ce e mai plăcut în zilele răcoroase de toamnă decât să te acoperi cu ceva care să ți se potrivească perfect iar părul să îți fie cel mai bun prieten? Așa că îți recomandăm câteva tunsori care te vor scoate din anonimat și te vor face să simți că ești cu adevărat specială.

Părul scurt – toamna aceasta se poartă simplitatea și inocența.. Cei mai renumiți stiliști s-au pus de acord asupra tendințelor pentru sezonul toamnă-iarnă și, dacă vrei să fii la înălțime, este bine să arunci o privire peste deciziile și sfaturile lor. Se poartă tunsorile lejere, simple și inocente. Fără încărcături complicate dacă ai părul scurt.

Cerința numărul unu este armonizarea. Asigură-te că își stă bine cu un anumit model de tunsoare, că îți încadrează frumos chipul și îți pune în evidență trăsăturile. Lasă câteva șuvițe rebele și, dacă  îți stă bine, lasă părul mai mare în față și mai scurt în spate.

Ia  în calcul și tunsoarea pixie; chiar dacă seamănă cu o tunsoare masculină, dă  femeii care o poartă o eleganță aparte.  

Tunsorile bob – sunt cele care conferă volum părului fin . Nu te neliniști în privința aranjării acesteia: ai nevoie doar de o perie rotativă, puțină spumă și cinci minute din dimineața ta! O tunsoare bob pentru părul scurt va oferi întotdeauna un aspect definit și îngrijit.

 

Părul mediu – Tunsoarea trebuie să fie ușor dezordonată, neglijentă. Poți alege cu succes o tunsoare graduată pentru că este cea mai potrivită cu tendințele toamnei și cu recomandările stiliștilor.

Dacă ești o femeie încrezătoare în forțele proprii încearcă o tunsoare retro, foarte apreciată în această toamnă. Tunsorile retro dau un plus de eleganță și un șarm aparte greu de ignorat și de aceea ți le recomandăm pentru ocazii aparte.

 

Părul lung – Pentru această toamnă sunt recomandate tunsorile în mai multe straturi. Astfel, fiecare tip de păr va avea farmecul lui, indiferent de coafura pe care o vei alege. Poți alege și tunsoarea în scări, dar trebuie să fii destul de răbdătoare și să o porți cu vestimentație adecvată . Mergi tot pe note ușor neglijente. Poți alege un breton lung și oblic, eventual cu șuvițele filate.

Dacă te consideri excentrică și ai încredere în tine, îți recomand cea mai puternică tendință din toamna lui 2018 pentru părul lung: tunsorile feminine cu tâmple rase. Îți va reînnoi aspectul și cu siguranță vei fi un exemplu de originalitate.

O piesă de rezistență care va rămâne tot timpul la înălțime și care în toamna lui 2018 este foarte bine cotată este tunsoarea bob-carre. Se potrivește oricui, indiferent de  forma feței și are marele avantaj de a ascunde anumite imperfecțiuni. Pentru că există o bogată varietate de tunsori bob-carre, te poți ajuta de anumite modele ale acesteia pentru a-ți accentua ochii, spre exemplu, sau pentru a-ți alungi fața rotundă.

Îndrăznește să provoci femeia puternică din inima ta și alege toamna aceasta o tunsoare în care să ai încredere!