Tunsorile anului 2015: Recomandările stilistului, galerie foto şi ponturi

Anul nou vine cu tendinte noi - Iata ce tunsori vor fi pe val in 2015!  Una dintre cele mai importante tendinte ale anului 2015 in materie de par este indreptatul. Parul tuns drept, indreptat apoi si cu placa, va fi la mare cautare in 2015.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 13:31
Tunsorile anului 2015: Recomandările stilistului, galerie foto şi ponturi

Am vorbit cu hairstylist-ul Georgiana Rusen pentru a afla mai multe pentru voi: „In 2015 in topul tendintelor sunt tunsorile lungi, drepte, completate de un breton la fel de drept. Bineinteles, cel mai important e sa alegi o tunsoare care sa te avantajeze, pe care abia apoi sa o adaptezi tendintelor in materie de frumusete. Ar fi aberant sa alegi o anumita tunsoare doar pentru ca e in tendinte.”

Citeşte şi  TOP cele mai cerute TUNSORI. Iată cum se tund cel mai des femeile din România

De asemenea, Georgiana ne-a oferit si cateva trucuri pentru a obtine un look impecabil: „E important sa folosim tratament pentru hidratare, solutii care ofera protectie termica inainte de indreptarea parului precum si un produs pe baza de keratina, care sa mentina parul drept pentru o perioada cat mai indelungata de timp.”
 
Citeşte şi  Tunsoarea care vine bine oricărei femei, indiferent de forma feţei FOTO
Nici tunsoarea bob nu s-a demodat, ea mentinandu-se pe pozitii in topul tunsorilor „hot” ale momentului. Iti recomand un bob cu colturile mai lungi daca esti mai conservatoare, si un bob asimetric daca esti indrazneata.

Citeste continuarea pe feminis.ro.