Tupeu incredibil: Ziua CERŞETOR, noaptea toacă MILIOANE în cazinouri

Tupeu incredibil al unui cerşetor din Capitală! Ziua stă cu mâna întinsă într-o intersecţie din zona Băseasa, iar noaptea toacă banii la păcănele!

RomaniaTV.net
07 feb. 2014, 07:20
Tupeu incredibil: Ziua CERŞETOR, noaptea toacă MILIOANE în cazinouri

Bătrânul este cunoscut şoferilor care trec zilnic pe la pasajul Băneasa, unde acesta stă la cerşit ore bune, ca la un loc de muncă. Potrivit celor de la Cancan.ro, cândva bătrânul era profesor universitar, însă acum se foloseşte de haine ponosite, o hârtie pe care are trecut un mesaj înduioşător şi de mult „teatru” pentru a câştiga zilnic câteva sute de lei.

Paparazzi l-au suprins pe acesta cum îşi intră în rol. Imediat cum ajunge în intersecţie, bătrânul scoate foaia A 4 pe care e scris mesajul „Ajutor umanitar pentru operaţie pe creier mic la Viena. Boala Parkinson. Implant neurosimulator. Mulţumesc din suflet”. Însă cu venirea serii totul se schimbă. Cu banii câştigaţi omul merge direct la cazinou!

În local, bătrânul este cunoscut ca un client fidel. Într-una dintre seri bărbatul a fost suprins când a reuşit să câştige 220 de lei, cu doar 100 de lei. Însă la fel ca toţii jucătorii dependenţi a continuat să bage bani până a pierdut toată suma. Aşa că la plecare a revenit la „meseria” lui de bază şi a cerut bani de taxi angajaţilor localului.