Tupeu maxim al unui şofer care a depăşit coloana pe contrasens. Imaginile care au revoltat internetul VIDEO

Un șofer de Dacia Logan a arătat un tupeu ieșit din comun. Acesta a vrut să depășească o coloană formată la semafor. Când a văzut că nu este lăsat, a făcut un gest care ar trebui să-l lase fără permis.

03 mart. 2021, 18:56
Tupeu maxim al unui şofer care a depăşit coloana pe contrasens. Imaginile care au revoltat internetul VIDEO

Tupeu incredibil al unui şofer de Dacia Logan nu a avut răbdare să-și aștepte rândul la intrarea în intersecție din Chinişău şi a depășit pe contrasens coloana care se formase la semafor, după care a încercat să revină în banda a doua, însă ceilalţi conducători auto nu l-au lăsat să revină în coloană.

Vezi şi Conducător auto din Suceava supus unei serii de şicane în trafic de un şofer tupeist. Ce a scris şoferul în plângere. VIDEO

Potrivit imaginilor difuzate de piatauto.md, când a văzut că nu i se permite revenirea pe sensul său de mers, șoferul de Logan a recurs la un gest care i-a revoltat pe ceilalţi participanţi la trafic. A pătruns în intersecție pe contrasens, riscând un impact frontal cu mașinile care circulau regulamentar şi, dacă ar fi fost prins de poliţişti s-ar fi ales cu suspendarea permisului de conducere. Mai mult decât atât în imagini se poate observa o autospecială de poliţie Dacia Duster, însă oamenii legii nu au văzut scena.

Imaginile au stârnit un val de furie în mediul online. “Nu a făcut-o pentru că e debil. E vorba de nerușinare”, “Dacia cu apucături de BMW” sau „Vinde mașina și cumpără-ți o bicicletă dacă nu vrei să stai în trafic. Graba nu e motiv să conduci așa!”, sunt doar câteva dintre mesajele care taxează incredibilul tupeu de care a dat dovadă acest şofer.

Citeşte şi O şoferiţă, obligată să îşi cureţe numărul de înmatriculare. A fost sancţionată