Turist italian, șocat de ce a găsit într-un supermarket din România: „Nu am văzut niciodată așa ceva”

Un turist italian ajuns în România a fost uimit de modul în care sunt ambalate produsele vândute în magazinele de la noi.

06 feb. 2024, 16:17
Turist italian, șocat de ce a găsit într-un supermarket din România: „Nu am văzut niciodată așa ceva”
Un turist italian a fost surprins de produsele din supermarketurile din România

Turistul italian a postat o filmare pe TikTok în care arată lucrurile, aparent neobișnuite, găsite la rafturile din supermarketurile din România.

„M-am dus la un supermarket din București și m-am distrat tare așa am găsit”, a scris el în descrierea videoclipului.

El a fost uimit de faptul că untul are sistem antifurt: „Untul se vinde în casetă cu cod. Nu știu de ce. Poate ajută să-l servești mai ușor?”, a spus italianul.

Citește și: Ce a cumpărat o româncă dintr-un Carrefour din Turcia cu doar 100 de lei. Prețurile, la jumătate față de România: „Doamne, laptele 4 lei și untul 3 lei, nu pot să cred”

Totodată, acesta a fost surprins și de baxurile de bere la doi litri: „Berile se vând în pachete de câte șase, înfoliate în plastic. Fiecare are doi litri. Impresionant!”, a mai spus bărbatul.

„Cutiile de ton sunt transparente și cu plastic deasupra. Nu am văzut niciodată așa ceva. În România există ketchup verde, ce spectaculos!Pe langa Coca Cola cel pe care îl știm cu toții, aici există Pop Cola, o „Cola” românească, făcută aici. Puteți găsi toate tipurile de fasole în vrac, inclusiv linte”, a adăugat turistul italian.

@tripotatoes3 Sono andato in un supermercato a Bucharest e mi sono divertito molto questo è quello che ho trovato #supermarket #romania #bucarest #bucharest #bucaresti ♬ Che La Luna – Louis Prima

Citește și: Un italian a rămas fără averea agonisită de-o viață, după ce românca l-a păcălit și l-a părăsit cu tot cu banii strânși„Castraveții murați sunt „serioși” aici. Există rafturi întregi de murături. La fel și pentru muștar. Și muștarul pare un produs foarte „serios” aici. Găsești de toate felurile, cu toate aromele posibile. În departamentul de pește este întotdeauna prezent crapul și carasul pe care noi nu-l mâncăm. Există o selecție impresionantă de mezeluri, de toate felurile, produse din porc, vacă”

, a mai spus el.