Un italian a rămas fără averea agonisită de-o viață, după ce românca l-a păcălit și l-a părăsit cu tot cu banii strânși

Un italian în vârstă de 88 de ani a ajuns la sapă de lemn din cauza unei românce de 34 de ani. Bărbatul a rămas fără bani, după ce a fost victima unei înșelătorii. Acum, a ajuns să locuiască într-un vehicul. 

23 ian. 2024, 11:12
Un italian a rămas fără averea agonisită de-o viață, după ce românca l-a păcălit și l-a părăsit cu tot cu banii strânși

Un italian în vârstă de 88 de ani și-a pierdut casa și a ajuns să trăiască într-o mașină după ce a crezut în iubirea unei femei cu 54 de ani mai tânără decât el. Mirela, o femeie în vârstă de 34 de ani, stabilită în Italia, a reușit să îl aducă la sapă de lemn pe un bărbat, în 10 ani, potrivit cancan.ro.

Citește și: Mobilizare exemplară a comunității dintr-un orășel italian pentru ajutorarea unui român care ajunsese să doarmă pe străzi. Relu a ajuns în România: „Sunt emoționat. Generozitatea voastră îmi este suficientă”

Bărbatul din Bologna, regiunea Emilia-Romagna, a cunoscut-o pe româncă la o sală de dans. Timp de 10 ani, italianul și românca de 34 de ani au avut o relație. În cei 10 ani petrecuți împreună, românca l-ar fi convins pe italian să îi ofere bani, dar și toată pensia lunară (1.200 de euro). Îi făcuse chiar și o procură pentru operațiuni bancare. Apoi, i-a cerut 25.000 de euro pentru un presupus transplant de ficat, dar și pentru alte operații.

Citește și: Anunțul disperat al unui italian imobilizat în scaun cu rotile: „Nu găsesc badantă. Am încercat totul”. Ce oferă bărbatul pentru a fi îngrijit

Mai mult, românca l-a convins să își vândă casa cu garaj, pentru a cumpăra o locuință în Ravenna, pe litoral. Apoi, italianul a fost abandonat de româncă, lăsându-l fără nimic.

Acum italianul Pellegrino a ajuns să doarmă în autoturismul său, după ce românca a fugit cu banii. Cazul italianului a devenit cunoscut prin intermediul televiziunii locale.

Citește și: O româncă s-a căsătorit cu fiul fondatorului partidului naționalist Lega din Italia. Cum arată și cine este femeia care i-a furat inima lui Renzo Bossi

Deși italianul o considera pe româncă soția lui, ancheta a scos la iveală o realitate crintă. Femeia era căsătorită de ani buni cu un bărbat din Kosovo.