Turişti morţi după prăbuşirea elicopterului în care se aflau. Cadavrele lor, mâncate de urşi

O vacanţă care ar fi trebuit să fie de vis a adus sfârşitul unui cuplu de ruşi. O femeie de afaceri de 30 de ani şi soţul ei în vârstă de 39 de ani au plecat să survoleze o regiune turistică din peninsula Kamchatka, dar, din cauza condiţiilor meteo, elicopterul s-a prăbuşit.

20 iul. 2022, 17:39

Cei doi turişti morţi şi-au găsit sfârşitul în elicopterul la manşa căruia se afla Igor Malinovskii, un fost biatlonist în vârstă de 25 de ani. Şi Malinovskii şi-a găsit sfârşitul în acest cumplit accident. Ulterior, urșii care populează zona au descoperit cadavrele celor trei, le-au târât şi au mâncat rămăşiţele.

Din primele informaţii, elicopterul s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Ancheta este în curs de desfășurare.

Turişti morţi după prăbuşirea elicopterului cu care survolau o zonă turistică din peninsula Kamchatka. Cadavrele lor, mâncate de urşi

Rămășițele carbonizate au fost găsite de salvatorii care au descoperit elicopterul prăbușit, informează Daily Mail

Citeste si 21 de tineri aflaţi într-un bar din Africa de Sud, ucişi cu metanol. Raportul şocant al laboratorului de analize

Cei doi pasageri ar fi plătit peste 4.000 de euro pentru excursia de vis cu elicopterul, care s-a transformat într-o tragedie. Din cauza războiului din Ucraina, turiștii ruși aleg să viziteze mai mult propria țară.

Cât despre tânărul pilot, acesta a fost de cinci ori campion mondial la juniori la biatlon, dar cariera sa s-a oprit din cauza impactului pandemiei de coronavirus. De atunci s-a recalificat ca pilot și a lucrat pentru tatăl său Vladimir Malinovskii, transportând turiști în zonele îndepărtate din Kamchatka.

Urșii, vulcanii și ghețarii fac din zona respectivă un loc turistic fascinant pentru cei care își permit costurile uriaşe ale unei astfel de vacanţe.

Citeste si Explozie uriaşă urmată de incendiu la barajul-monument Hoover din SUA. Un grup de turişti, martor la deflagraţie. VIDEO