Turişti şocaţi de nota de plată primită la un restaurant din Mykonos: „Este evident un fel de înşelătorie”

Doi turişti americani s-au simţit înşelaţi după ce au văzut nota de plată primită la un restaurant din Mykonos. Aceştia au fost şocaţi de suma uriaşă pe care au fost nevoiţi să o plătească.

17 aug. 2022, 08:32
Turişti şocaţi de nota de plată primită la un restaurant din Mykonos: „Este evident un fel de înşelătorie”

Turişti şocaţi nota de plată primită la un restaurant din Mykonos. Este vorba despre doi turişti americani, aflaţi în vacanţă în Grecia.

Turişti şocaţi nota de plată primită la un restaurant din Mykonos. Au rămas cu gura căscată când au văzut cât trebuie să plătească

Citeşte şi Un român plecat în vacanță în Grecia a plătit peste 3.000 de euro și a lăsat bacșiș de 500 de euro la un restaurant. Ce a comandat de această sumă colosală

După ce au băut ceva la un bar de pe malul mării, cei doi turişti au vrut să caute un taxi pentru a ajunge la hotelul în care erau cazaţi. Între timp, aceştia au observat un restaurant care anunţa că taxiurile pot fi chemate doar în interior, relatează a1.ro.

Deşi li s-a părut o practică destul de bizară, cei doi au decis să intre. S-au aşezat la o masă şi în timp ce aşteptau un taxi s-au gândit să bea ceva.

„I-am spus soțului meu: ‘Oh, de ce nu chemăm un taxi și luăm o băutură’. Asta a fost marea mea greșeală.”, a povestit Theodora McCormick.

Deşi nu au primit un meniu, iar asta li s-a părut destul de ciudat, cuplul nu a protestat. Chelnerul care a venit să le i-a comanda le-a enumerat toate băuturile disponibile în restaurant. Au cerut două beri, două pahare cu martini şi o duzină de stridii.

Cei doi spun că ospătarul a făcut presiuni să le comande. Când a venit nota de plată, au crezut că nu văd bine.

„A fost Mykonos; știam că va fi un preț ridicol… 250 de euro, la asta ne gândeam. Dar am primit nota și era în jur de 560 de euro.

I-am spus soțului meu: ‘Suntem într-o țară străină. Este ridicol, dar este evident un fel de înșelătorie. Vom plăti și vom încerca să ne ocupăm de asta mai târziu’ ”, a mai zis turista.

Citeşte şi Cât a plătit un român pe o masă în Grecia. Bonul fiscal a fost făcut public